Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni, ha a part...

Mit lehet tenni, ha a part szakad?

Figyelt kérdés

Az életem egy területe sem működik. Nincsen társasági életem, nincsen párom, és most kiderült,az egyetemen csúszok még egy évet, így már harmadszorra járhatom az elsőt:( Ez az egy dolog volt,ami tartotta bennem a lelket. Otthon élek anyámmal, nincsen pénz, nem látok rá esélyt, hogy valaha is lesz annyi, hogy el tudjak költözni. :( Romokban az egész életem. Hogyan tudnám fölépíteni az egészet újra? Csak annyi a célom, hogy tartsak ott, ahol a kortársaim: párkapcsolat, barátok, tanulás, albérlet, esetleg munka... Nem tudom hogyan indulhatnék el, 6 éve próbálkozok, 3 évet lenyomtam pszichológusnál, borzalmas állapotokból jöttem vissza. Gyakorlatilag minuszban kezdtem a többi emberhez képest. És most vagyok kb a nullán. Látom, hogy a kortársaim húznak el mellettem nagy iramban, én meg csak bámulok a csíkot utánuk, de megindulni már nem tudok, mert bármit teszek csak a kudarc ér.

Valami ötlet?

2014. máj. 23. 07:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem a többiekhez kell méregetni magad, hanem saját magad többre becsülni, ennyi az egész. Kezdjél el pozitívan gondolkodni, emelt fővel járni, és barátok, párkapcsolatok úgy is jönnek maguktól. Kicsit többet kell érte dolgozni. Én szarrá tanultam magam, most itt vagyok 26 évesen albérletben, se szülőktől, sem máshonnan nem várható pénz, dolgozom havi 80-ért, egyedüli támaszom egy nemrég kezdődött párkapcsolat, ami egészen komolynak tűnik. Mégsem hagyom el magam, egyszerűen később érek majd el dolgokat másoknál, ennyi.
2014. máj. 23. 09:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia. Nagyon fura lesz amit mondok, de Te még szerencsés helyzetben vagy. Ott van anyukád akire számíthatsz.

Ha nem érzed jól magad az egyetemen, hagyd ott a fenébe, és keress munkát inkább. NE erőltesd mert csak rosszabb lesz! A munkahelyen lesznek majd barátságok, új kapcsolataid az emberekkel. Amikor én kikerültem a nyamvadt egyetemről 3 év után diploma nélkül, albérletbe kerültem, ahonnan kiköltözött a párom. Most egyedül élek, szülői meg minden anyagi támogatás nélkül, de a barátságaim amik azóta szövődtek, nem hagynak el. Én sem magamat. Légy erős te is, és keress ezer erővel melót! Ha gondolod és nem akarod otthagyni a sulit, jelentkezz be diákszövetségekhez, itt a nyáridény, hajrá! :)

2014. máj. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!