Mit lehet tenni, ha a part szakad?
Az életem egy területe sem működik. Nincsen társasági életem, nincsen párom, és most kiderült,az egyetemen csúszok még egy évet, így már harmadszorra járhatom az elsőt:( Ez az egy dolog volt,ami tartotta bennem a lelket. Otthon élek anyámmal, nincsen pénz, nem látok rá esélyt, hogy valaha is lesz annyi, hogy el tudjak költözni. :( Romokban az egész életem. Hogyan tudnám fölépíteni az egészet újra? Csak annyi a célom, hogy tartsak ott, ahol a kortársaim: párkapcsolat, barátok, tanulás, albérlet, esetleg munka... Nem tudom hogyan indulhatnék el, 6 éve próbálkozok, 3 évet lenyomtam pszichológusnál, borzalmas állapotokból jöttem vissza. Gyakorlatilag minuszban kezdtem a többi emberhez képest. És most vagyok kb a nullán. Látom, hogy a kortársaim húznak el mellettem nagy iramban, én meg csak bámulok a csíkot utánuk, de megindulni már nem tudok, mert bármit teszek csak a kudarc ér.
Valami ötlet?
Szia. Nagyon fura lesz amit mondok, de Te még szerencsés helyzetben vagy. Ott van anyukád akire számíthatsz.
Ha nem érzed jól magad az egyetemen, hagyd ott a fenébe, és keress munkát inkább. NE erőltesd mert csak rosszabb lesz! A munkahelyen lesznek majd barátságok, új kapcsolataid az emberekkel. Amikor én kikerültem a nyamvadt egyetemről 3 év után diploma nélkül, albérletbe kerültem, ahonnan kiköltözött a párom. Most egyedül élek, szülői meg minden anyagi támogatás nélkül, de a barátságaim amik azóta szövődtek, nem hagynak el. Én sem magamat. Légy erős te is, és keress ezer erővel melót! Ha gondolod és nem akarod otthagyni a sulit, jelentkezz be diákszövetségekhez, itt a nyáridény, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!