Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire vagy empatikus?

Mennyire vagy empatikus?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 06:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Mekkora az empátiád? Mennyire tudsz együttérezni az emberekkel, átérezni a problémáikat,érzéseiket, beleélni magad mások helyzetébe?
2009. dec. 29. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Látom hogy ide nem ír senki

Úgy hogy, hát azt nem mondanám, hogy minden fájdalmat át tudnék érezni, de van elég sok amin már én is átestem

2009. dec. 29. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát én is azt hittem hogy többen írnak majd!:) azért köszi hogy írtál. Úgy vettem észre, hogy manapság már nem éreznek annyira együtt a másikkal az emberek,m mindenkinek csak önmaga számít,a saját érdekeik,nekik legyen jó,ne másnak,és hasonlók.
2009. dec. 29. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
nagyon
2010. jan. 9. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem eléggé
2010. jan. 11. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
taktikailag egész jólkiszámítom h mi lehet másokkal, de érzelmileg sosem voltam a toppon.
2010. jan. 25. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:

én nagyon is az vagyok, kb az emberek 90% -nál jobb vagyok ebben úgy érzem... mert azt TÉNYLEGESEN átérezni, amit a másik érezhet, bárhol, bármikor, állandóan csak azt tapasztalom, hogy nagyon nem megy senkinek, talán csak max megközelíti.. :P

én speciel egy vita tanújaként soha nem tudok 1 helyre állni, mert mind2 fél sérelmeit külön érezni tudom, tudom mi a szar neki és miért. ők pedig egyáltalán nem, de megbeszélni se tudják 100%-osan.

és én nem is vagyok pszichológus, ez van :/

2011. máj. 16. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!