Mennyire vagy empatikus?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 06:54
1/7 A kérdező kommentje:
Mekkora az empátiád? Mennyire tudsz együttérezni az emberekkel, átérezni a problémáikat,érzéseiket, beleélni magad mások helyzetébe?
2009. dec. 29. 10:41
2/7 anonim válasza:
Látom hogy ide nem ír senki
Úgy hogy, hát azt nem mondanám, hogy minden fájdalmat át tudnék érezni, de van elég sok amin már én is átestem
3/7 A kérdező kommentje:
Hát én is azt hittem hogy többen írnak majd!:) azért köszi hogy írtál. Úgy vettem észre, hogy manapság már nem éreznek annyira együtt a másikkal az emberek,m mindenkinek csak önmaga számít,a saját érdekeik,nekik legyen jó,ne másnak,és hasonlók.
2009. dec. 29. 20:21
6/7 anonim válasza:
taktikailag egész jólkiszámítom h mi lehet másokkal, de érzelmileg sosem voltam a toppon.
7/7 anonim válasza:
én nagyon is az vagyok, kb az emberek 90% -nál jobb vagyok ebben úgy érzem... mert azt TÉNYLEGESEN átérezni, amit a másik érezhet, bárhol, bármikor, állandóan csak azt tapasztalom, hogy nagyon nem megy senkinek, talán csak max megközelíti.. :P
én speciel egy vita tanújaként soha nem tudok 1 helyre állni, mert mind2 fél sérelmeit külön érezni tudom, tudom mi a szar neki és miért. ők pedig egyáltalán nem, de megbeszélni se tudják 100%-osan.
és én nem is vagyok pszichológus, ez van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!