Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szereted a saját hangodat?

Szereted a saját hangodat?

Figyelt kérdés
Milyennek tartod a hangod?
2009. dec. 28. 13:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem, de megszoktam. A legborzalmasabb ,amikor visszahallgatom.
2010. márc. 31. 14:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lány létemre mély hangom van,ha éneklek borzalmas :D

Amúgy nekem így tetszik ahogy van,hozzám illik :D:)

2010. júl. 27. 18:49
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok és nekem is mély a hangom, sőt, még fiús is, nem is kicsit. De ez engem nem zavar különösebben, mindig irritálóbbnak találtam a cincigó hangot a mélynél, ezen kívül szerintem illik is hozzám. Szóval elviselem, de visszahallgatni nekem is szörnyű, mert tök torznak találom úgy.
2010. dec. 31. 18:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Külsőmmel például elégedett vagyok, de a hangomat az Ú-Tá-Lom! egyszerüen egy istencsapása, valahogy olyan rossz. Nem vékony bu-zis, de nem is egy Dörner Gy. szintű hang na. Ezért gátlásos is vagyok, nem nagyon szoktam kommunikálni. De még igazán énekorán kívül rendes beszélgetésbe semmi negatív kritika ettől függetlenül nem volt, sőt akikkel beszéltem, azok többször is beszéltek velem teljesen normálisan. De nekem ettől függetlenül nem tetszik. Sajnos ez pont egy olyan testrész, amire nem lehet rádolgozni.
2012. aug. 26. 15:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ahogy olvasom itt vissza a hozzászólásokat, úgylátom mások is akkor elégedetlenek, ha visszahalgatják felvéve. Igen ez valahogy ezekszerint mindenkienk olyan furcsa. Másoktol is hallottam ezt. De egy magnetofon, vagy egy mp4 lejátszó ami ezt felveszi az közelsem az a minőség , és élményszint, mintha élő kontaktusban hallanák. Lehet hogy valamennyit ront azért rajta, még ha azt is hozzávesszük,hogy milyen minőségben vesz fel, mert ha nem studiofelvétel, akkor már eleve nyomorékabb. Még ha egy zenét ami szól egy dicoban azt felveszed mikrofonnal, az is mennyivel torzabb mintha egy oroginal jó minőésgű studiófelvétel mp3 at hallgatnál. Szóval ezt is hozzá kell kalkulálni. Bár a nomrális emberek összképet néznek, volt már olyan lány, aki őrülten tetszett, de a hangja nem annyira volt a legnyerőbb, de mégis nagyon tudtam imádni. Nem ezen múlik, de ettől függetlenül még bennem is ottvan egy gátlásként ez a hangom téma.
2012. aug. 26. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!