Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hallottam olyan porról vagy...

Hallottam olyan porról vagy valami hasonlóról h beveszed és megszünteti az alkohol okozta állapotot. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vmi kapszula van:D "party" vmi a neve,nem tudom pontosan,de azt igen hogy a dm-ben lehet kapni
2009. dec. 28. 07:43
 12/17 anonim ***** válasza:

megvaaaan:D

Party Smart :D

2009. dec. 28. 09:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszike:) A privi írónak meg annyi h nem tudom elolvasni mert nem tom már a jelszavam azon az e-mailcímemen.
2009. dec. 28. 19:23
 14/17 anonim válasza:

nekem már volt dolgom "ilyen" porral, két éve szilveszterkor szétittam a fejem (elém rakták az összes piát, én meg kezdőként szépen végigittam mindenkivel egy kört) azt se tudtam mi vagyok hol vagyok, de a többiek adták ezt a port, vízben feloldva, és fél-1 órán belül kijózanodtam. nem hánytam meg semmi. fura volt.

egy kis névtelen tasakban volt, úgyh sajnos senki nem tudja a csodatévő por nevét. :)

2009. dec. 29. 00:28
 15/17 anonim ***** válasza:
nem neked írtam privit kérdező hanem az egyik válaszolónak
2009. dec. 29. 01:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Most jutott eszembe hogy spektrumon volt egy ilyen műsor amiben tesztelték hogy mennyire lesznek másnaposak ha pl.:lefekvés előtt megisznak egy liter vizet meg ilyesmik.És abban azt itélték a leghatásosabbnak hogy minden pohár ital után meg kell inni egy pohár vizet.Nem tudom mennyire hatásos de egy próbát megér.
2010. jan. 1. 16:54
 17/17 anonim válasza:
A kola..
2016. szept. 1. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!