Hallottam olyan porról vagy valami hasonlóról h beveszed és megszünteti az alkohol okozta állapotot. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 17:48
1/17 anonim válasza:
nem tudom mi lehet ez de nekem is mesélte egyszer haverom hogy egy baráti társasággal nagyon berúgtak és egy házibulibvan már a tető akarták bontani a házról mikor rájukhívták a rendőrséget és a mentőket. és a mentősök adtak nekik egy olyan tablettát amit bevettek és 5-10 perc múlva szanaszét hányta magát mindenki aki bevette és utána már meg is szűnt eza részegségük szóval nem tudom mi lehet ez de tényleg van valami ilyesmi
2/17 anonim válasza:
Én is hallottam valami ilyesmiről.Csak az tabletta és ha jól tudom azelőtt kell bevenni mielőtt innál.És akkor nem leszel másnapos.De még sehol sem láttam ilyet.
3/17 A kérdező kommentje:
jaja jól jönne szilveszterre :P
2009. dec. 27. 18:30
4/17 anonim válasza:
hát mivel a másnaposság attól van tulajdonképpen hogy az ember kiszárad, nem hiszem hogy ezt bármilyen porral vagy tabival lehetne orvosolni, max úgy előzhető meg ha sok vizet isztok a pia mellé hogy pótoljátok amit az alkohol kivon:) (1. vtam)
5/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam :)
2009. dec. 27. 18:52
6/17 anonim válasza:
Nem léteznek csoda szerek, ha nem akkarsz seggrészeg lenni ne igyál sokat és egyél sok zsíros kaját, alkoholos italok után egy pohár vízet kell inni csökkenti a másnaposság tüneteit.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszzike
2009. dec. 27. 20:14
8/17 anonim válasza:
létezik. a spuri az ilyen, de ha nem vigyázol, könnyen megszünteti a szívverés okozta állapotot is, amit néha nevetve csak életnek nevezünk.
nagyon aljas dolgokat művel, ha elcseszed a mértéket, de az alkoholról másodperceket alatt lehoz, mintha nem is ittál volna.
9/17 anonim válasza:
ma 20:16-os, küldtem neked egy privit majd nézd már meg légyszi
10/17 anonim válasza:
Egyszer húsvét alkalmával a sulink asszisztensnője egy koffeinkapszula segítségével (elmondása szerint) pillanatok alatt helyreállított bennünket, pedig igencsak ittasak voltunk. A kávénkba csempészte bele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!