Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan bunyózzak? Valaki?

Hogyan bunyózzak? Valaki?

Figyelt kérdés
Amikor megütnek elkezd remegni a karom és a lábam pedig nem sz@rok az illetőtől, és úgy érzem gyengébb vagyok. Mit csináljak?
2009. dec. 27. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést. Hasonló kategóriába tartozom. =)

Igazából ha be van tervezve a verekedés, akkor nagy önkontroll kell ahhoz, hogy fegyelmezni tudd magad. Viszont ha valaki csak úgy szimplán megüt, akkor már nem fogsz remegni, mert elönt a düh, és neki tudsz esni. Én eddig csak ilyenben vettem részt. De valószínűleg a közeljövőben én is fogok betervezett verekedést csinálni, és én is szoktam remegni. =D Azt tudnám tanácsolni, hogy bunyó előtt halgass meg egy olyan zenét, amitől felpörögsz, ami erőt ad, és közben ne csinálj semmit, ne szólj senkihez. Utána is legyél komoly, határozott, és a nézésed sugározza azt, hogy Te k*rva tudatosan fogod megverni a másik személyt. Közben csupán egyszer nézz a verekedéspartnered szemébe, de az a nézés öljön. Utána többet ne. Ha jól csinálod, szerintem eléggé be fog parázni. =)

2009. dec. 27. 16:43
 12/18 A kérdező kommentje:
A csajszinak mondom hogy köszönöm a kommentet, de a technikával nincs gondom, kickboxolok. Ott nem szokott ez előfordulni mert mindenki a haverom, de élesben elég idegesítő. A többi kommentet is köszönöm, a zenés megoldás az nálam mindenre beválik és szoktam is használni pl. ha szomorú vagyok vagy action kedvem van de ezt egy kocsma bunyó közben nehéz beiktatni. :D
2009. dec. 27. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

ha nagyon kívánja a helyzet..egyszerűen üss vissza..remeg a karod?:) sebaj akk is eltalálod

ne feledd.. nem több mint te és te sem vagy kevesebb nála..

ne hagyd hogy megszégyenítsen.sokmindenki mondja h ne foglalkozz vele..ne bunyózz..de mindenki visszaütne ha egyszer úgy eltalálnák el ..hidd el.. egy próbát megér:Dne szarj nem lesz baj.

2009. dec. 28. 01:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Csaj vagyok:Ha profi vagy akkor ne problémázz, tudatában kell lenned a saját erődnek hiszen minden edzésen igénybe veszed. Ebből adódóan könnyen nyerhetsz a ,,csatákban"! Szerinted melyik küzdősport a legmegfelelőbb az önvédelemre? A fiamat beszeretném íratni vmire, de nem most mert másfél éves, de gondolom nem árt előre érdeklődni!
2009. dec. 28. 06:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyértelműen a kickbox vagy thaibox.
2009. dec. 28. 12:41
 16/18 anonim válasza:
2009. dec. 29. 00:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha lökdös szóban még valahogy elintézed. Elég sokszor bunyóztam eddig senki sem vert meg ígyhát az osztályban sem kezdeményez velem senki de ettől még jól tanulok 4-es vagyok és rohadt sok haverom van :D Nah de ennyit magamról. Szóval. Ha lökdös még talán szóban elintézheted. Ha megrúg akkor egyből válaszolj de lehetőle a térdét vagy az alatt rúgd meg. Ha a térdét hát ugyebár ha jól eltalálod akár el is törhet. Ha alatta akkor ha elég erős vagy elnyal (nálam ez midnig bevált) így alád kerül és ez ösztönösen oylan mintha már legyőzted volna. Igenám de akiben van egy kis kurázsi az feláll és pofánbasz. Nah ilyenkor kell nyugodtan, lazának maradni. Amikor feláll te hátrálsz egy kicsit jól behúzol neki ököllel! Mindenképpen a pofájába! Ezután egy olyan 2 mp-ig kicsit el lesz tájolva. (engem is basztak már pofán 2mp ig kicsit fura volt de aztán széttörtem az illető pofáját, sírva rohant a tanárhoz XD) Nah szal ebből lesz egy kis előnyöd ha bevered a pofáját. Ilyenkor még valami keméyn combost rúgj neki vagy rúgd hasba. Azt hogy fejbe inkább nem ajánlanám XD Ha még ilyenkor is neked esik vagy szóban elmagyarázod neki amíg nem tud emgütni, hogy ha folytatja nagyon megbánja, vagy pedig te is rohadtul neki esel de akkor már nagyon meg kell kenni hogy tanuljon. Amúgy meg teljesen igaz hogy minden fejben dől el. 6-os voltam és bunyóztam nyolcadikossal. Végeredmény nem lett, nem maradtam alul de ő nem is győzött. Fejben öcsi fejben! Ha fejben erős vagy a többi már mondhatnám gyerekjáték :) Amúgy én kyokushin-ra is járok szal ez lehet nekem így egy kis előny XD De azért a lényeget leírtam és azt te is meg tudod csinálni. De ne keresd a bajt! Én már nagyon sokmindent elintéztem szóban hiszen mi a francnak bunyózzak ha- 1. Nagy valószínűséggel megverem. 2. Elintézhetem szóban. 3. Ha suliban van kaphatok érte bármit. Nah szóval légy erős fejben, és ne hagyd magad!

14/F

2009. dec. 29. 14:17
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
remegést az idegek váltják ki . nem a félelem velem is ez van
2010. febr. 14. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!