Hogyan érjem el, hogy mezítláb legyen?
Van egy osztálytársam(fiú) akit rég szeretnék rávenni,hogy le vegye a cipőjét és a zokniját elöttem de ez nehéz mivel nem ugyanabban a faluban lakunk és csak suli után van rás pár percem.Próbálkoztam az ugyse mered teknikával de azt válaszolja,hogy nem mert suli után ilyenkor nincs kedve...
Tehát tippeket szeretnék,hogy hogyan érjem el és kérlek komoly válaszokat írjatok és ha lehet hogy meg csiklandozzam(az nem kötelező csak mezítláb lássam) azt hogy érjem el?? Válaszotokat előre is köszi!
Akkor ez reménytelen :)
De egyébként semmi érdekes nincs egy fiú meztelen lábában. Miért érdekel annyira?
Azért mivel én olyan típus vagyok,hogy feladatokat adok magamnak arról,hogy mit csináljak,mit érjek el.
Arra gondoltam kell egy nehezebb mert az átlagosakat nevetve megcsinálom,és hírtelen az ugrott be,hogy őt mezítláb kell látnom...hát röviden ennyi és már probáltam utoljára hogy el mondom neki,hogy ez a feladatom van,meg is beszéltük hogy mezítláb lesz majd a kirándulás alatt valamikor,de ez elmaradt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!