Hogyan érjem el, hogy mezítláb legyen?
Van egy osztálytársam(fiú) akit rég szeretnék rávenni,hogy le vegye a cipőjét és a zokniját elöttem de ez nehéz mivel nem ugyanabban a faluban lakunk és csak suli után van rás pár percem.Próbálkoztam az ugyse mered teknikával de azt válaszolja,hogy nem mert suli után ilyenkor nincs kedve...
Tehát tippeket szeretnék,hogy hogyan érjem el és kérlek komoly válaszokat írjatok és ha lehet hogy meg csiklandozzam(az nem kötelező csak mezítláb lássam) azt hogy érjem el?? Válaszotokat előre is köszi!
Nem...nem kötelező mindenkinek...és nem ilyeneket hanem tippeket várok!!!!
és tesin az volt,hogy távolugrás volt(homokba kellett ugrani)és hogy ne menjen teli a cipő homokkal,le kellett venni. és ő állítolag szeret mezítláb lenni csak amikor próbálom rá venni azt mondja:nincs kedve.
Miért szeretnéd ennyire látni? Én alig láttam pár osztálytársamat anno mezítláb, és engem sem nagyon láthattak, pedig imádok úgy lenni. Az hülyeség, hogy fiúknak nyilvános helyen zárt cipő való, de csak úgy miért venné le a cipőjét?
Konkrét válasz a kérdésedre:
Kérd meg, hogy másszon fel valahova (asztalra, székre), és persze nem cipőben. A vízzel leöntés is jó, hiszen nem kell ahhoz nyárnak lennie. Vagy tedd próbára: valami szúrós, éles vagy csak kellemetlen dologra rámer-e lépni? (söröskupak, kavics, kő, üvegszilánkok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!