Írnak ide normális, értelmes, aranyos, kedves, jófej, barátságos emberek is? (:
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 22:38
2/26 anonim válasza:
Igen,de több a kötöszködő,és durva válaszoló.A politika rovatban pedig fanatikus,szemellenzős pártrajongók.
3/26 anonim válasza:
Írnak ide normális, aranyos, kedves, jófej, barátságos emberek is. (:
4/26 anonim válasza:
Én itt vagyok, aranyosan álmos, és barátságosan unatkozok :D
Beszélgetni lehet velem is (:
16/L
5/26 anonim válasza:
Igen, itt vagyok! :$$$
Bár én sem vagyok mindig egy kisangyal, a helyzettől és a hangulatomtól függ leginkább, de próbálok uralkodni narcizmusomon és egyéb esetekben kitörő negatívabb tulajdonságomon. ;]
7/26 anonim válasza:
normális, értelmes, aranyos, kedves, jófej, barátságos társaim hogy vagytok egyébként? :DDDDD
(egyik előbbi válaszoló..)
8/26 anonim válasza:
ilyen lennék én is, és sajna mindig pont az ilyeneket bántják, alázzák, használják ki a lányok. épp most kaptam meg most is.. :S :( 19/f
9/26 anonim válasza:
én is aranyos kedves okos szép is vagyok. meg szerény
10/26 anonim válasza:
ohh, sajnálom. :\
de ne keseredj el, vannak még rendes lányok, olyanok akiket megérdemelsz, s előbb utóbb csak egymásra találtok. legalábbis én szurkolok. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!