Mit kezdjek az önbizalmammal?
Már régóta kevés az önbizalmam. Gimiben órákon sosem mertem jelentkezni, ha tudtam a választ sem. Új társaságban egyszerűen nem merek megszólalni, de úgy érzem, nem is tudnék mit mondani... megkukulok. Ha csinos lányok társaságában vagyok rettentő rondának tartom magam. Hiába vannak sikereim akármiben úgy érzem csak a szerencse hozta így.
Járok pszichológushoz, azt mondta nagyon önbizalom hiányos vagyok. Heti egyszer tudok csak menni hozzá, így sok idő mire segíteni tud. Addig én már megőrülök ebben az állapotban, hogy úgy érzem ez akadályoz MINDENBEN. Mit tehetnék?
"Ha lenne egy párod, az minden bizonnyal minden problémádat megoldaná"
Ez egyáltalán nem biztos. Ha van az embernek párja, az tök jó dolog, de a párod nem tud helyetted megváltozni, azt neked kell. Egyébként amíg ilyen önbizalom hiányos az ember, bizony párt találni is nehéz, épp azért, mert nehezen megy az ismerkedés. Én is ilyen vagyok, amúgy, bár úgy érzem, egyre kevésbé vészes. Lehet fejlődni ilyen téren is :) Sok szerencsét kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!