Müködik a telepátia? Tudományos beállítottságú vagyok tehát nem hiszek a hókuszokban!
A hókusz-pókuszokban én sem hiszek.
Van egy könyvem, ami a telepatikus jelenségekkel foglalkozik. A könyvet tudósok írták.
Több kísérletet végeztek a témában.
Azok között, akik szoros érzelmi kapcsolatban állnak egymással, időnként működhet.
én sem hiszek a hókusz pókuszokban, de szerintem az első válaszolónak igaza van.
Velem eddig egyetlenegyszer történt, hogy éreztem ezt a kapcsot.
Az öcsém elment valahová biciklivel, és mikor jött haza, a házunk előtt elütötte az autó.
Én hátul voltam, a szobámban, és abban a pillanatban, amikor elütötte, egy hatalmas nyomást, ütést, rázkódást éreztem a testemben, és azonnal tudtam, hogy a testvérem volt az. Anyukám elöl volt a konyhában, és ő is érezte. Szinte egyszerre sikítottunk fel. Hála Istennek az öcsém enyhébb sérülésekkel megúszta. Azt mondta, hogy nem vette észre a kocsit, és ő úgy érzékelte, mintha a semmiből termett volna ott.
Ha erre visszagondolok, fel tudom idézni az érzést, de azóta sem volt részem benne ilyen erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!