Mit tennél, ha az anyád bevallaná, hogy megölte az apád?
Figyelt kérdés
Nem történt semmi ilyesmi csak érdekel:D2007. okt. 15. 16:02
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem is tudom!!tenyleg nem!
Ha komoly oka volt ra ,mondjuk terorizalta az egesz csaladot!
Vegul is az igazsag mindig gyoz!Valahol ,valamikor!
ne hari hogy ilyen komolytalan valaszt adtam ,de ha ugy igazan belegondolsz az ember ilyen dolgokba tanacsot adni!?elvesziteni az eggyik szulot ,es tevegetted a masikat is!
mar ha feladnad.
2/7 anonim válasza:
Atyaég! :) Szerintem sokminden függ a körülményektől. Pl. hogy miért tette, meg ilyesmi.
3/7 anonim válasza:
Megdöbbennék,de biztos komoly oka lenne rá ha ilyenre vetemedne!
4/7 anonim válasza:
megkérdezném, miért várta meg, hogy felnőjünk?
5/7 anonim válasza:
Ez attól is függ, milyen a kapcsolatom az anyámmal és milyen volt az apámmal. Egy jó anya-gyerek kapcsolatban olyan erős a kötődés, hogy még egy gyilkosságot is meg lehet a másiknak bocsátani. Gondolj csak bele, hány gyilkost látogat rendszeresen az anyukája a börtönben.....
6/7 anonim válasza:
megkérdezném tőle, hogy miért tette?
a válaszból adódóan 2 lehetséges válasz --
1.az egyik biztosan indokolt pl/zaklatás, verte stb
2.a másik értelmetlen pl. zavarodott állapotban tette
mind 2 esetben ---elfogadod a tettét- nem tiszted birálni senki cselekedetét még ha az anyád is, majd a "FENTI itélőszék"---- nem a földi--- eldönti mi jár annak aki ilyet tett...
7/7 anonim válasza:
Egy életre megutálnám, mert bármiért is tette nem volt joga hozzá hogy kioltson egy emberi életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!