Milyen könyveket olvassak?
Eddig nem olvastam könyveket, de nagyon szeretném inkább arra tölteni az időmet mind gépezésre!
Nagyon érdekel a tudomány, nem csak elektronikai téren, hanem az orvosi tudomány is. A természetet, állatokat is nagyon szeretem! Milyen könyveket ajánlanátok amik segitenének jobban kiismerni ezeket a témákat?
16éves Fiu vagyok!
Nos... én pl bementem a sulim könyvtárába, előadtam a könyvtárosnak hogy mit szeretnék, kb hasonló stílusban mint most te, és a kezembe nyomott egy 2-3 könyvet :)
De ha gondolod bemehetsz más könyvtárakba is, ők meg ezért vannak hogy segítsenek :)
Én még anno pszichológiával foglalkozó könyveket kerestem, kaptam is jó sokat :)
Állattan, állatélettan, biológia, meg még egy csomó ezzel kapcsolatos dologra is rá tudsz keresni; a tudományban ami még izgalmas lehet az az elméleti fizika - m elmélet, húrelmélet, 11. dimenzió, ilyesmik.. érdekes téma :)
Nagyon ajánlom Molnár Gábor könyveit. Ha szereted az útleírásokat, rengeteg természetről szóló könyve van, és szinte mind saját tapasztalaton alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!