Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sok a szabad időm, hogyan...

Sok a szabad időm, hogyan töltsem hasznosan, sportoláson kívül? Olvassak könyveket vagy gépen játsszak? Melyik rontja jobban a szemem, vagy nem is rontja?

Figyelt kérdés
Mindenki válaszát köszönöm! 16\F
2010. jún. 18. 11:45
 1/1 anonim válasza:

Nos, szemrontás ügyében nem tudok tudományosan megalapozott választ adni, de az olvasást nagyon ajánlom. Ha már itt felteszed ezt a kérdést, látszik, hogy gépezni úgyis fogsz ;), ezért ha el tudsz tőle szakadni, az csak jó lehet. Ha az ember ráveszi magát és kifog egy jó könyvet, hamar belelendül és nagyon jó élmények érhetik az olvasás által.

Egyébként én azt hallottam, hogy a gépezés és a képernyők szemrontóbbak a nyomtatott szöveg olvasásánál. Persze lehet, hogy ezzel csak a fiatalokat akarják elijeszteni a géptől, de nekem nagyon hihetőnek hangzik.

2010. jún. 18. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!