Az embereknek (felnőtteknek) vagy van türelmük végighallgatni, vagy nem. A gyerekek viszont garantáltan nem figyelnek rád 20-30 mp után, mondhatsz bármit! Nekik a lényeg kell, röviden, tömören, különben falra hányt borsó lesz, amit papolsz.
2014. ápr. 25. 16:26
2/5 anonim válasza:
Én ismerek ilyen anyukát a játszótéren, néha sajnos engem is idegesít. Soha nem hagy szóhoz jutni, mert kb fél órán keresztül taglal egy-egy témát. Ami alapból nem gond, csak ha spec az a téma engem még nem is érdekel, hááát eléggé idegesítő tud lenni.. Ráadásul én egy nyughatatlanabb típus vagyok, szeretem ha pörgősek az emberek körülöttem. Ettől nem hinném, hogy a beszélgetéseim felszínesek lennének, csak elég hamar ráérzek a lényegre és ha többet szeretnék megtudni az adott témával kapcsolatban, visszakérdezek.
Így végiggondolva igen, az idegimre tud menni, ha valaki túlmagyarázza a dolgokat.
2014. ápr. 25. 16:54
3/5 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen ismerősöm,aki szeretne jó barátságban lenni velem,de pont emiatt,amit írtál kérdező,kizártnak tartom,mert nem igazán van türelmem hozzá.Főleg,amikor én mondok valamit(lényegretörően) ő annyit belekérdez,mint egy 3 éves,hogy de miért? na és miért? .... én türelmetlenebb tipus vagyok,de biztosan nem mindenki így áll ehhez. :)
2014. ápr. 25. 16:57
4/5 anonim válasza:
mert mindenki magáról szeretne beszélni, és lehet úgy érzik nem hallgatod meg őket, csak fújod magadról és magadról és magadról
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!