Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kötekednek? Miért jó ez...

Miért kötekednek? Miért jó ez nekik?

Figyelt kérdés

Van pár osztálytársam akik kifogtak maguknak, mert nem úgy viselkedek mint ők. Nincs olyan nap, hogy ne bántanának meg. Beszólogatnak, fejbe dobnak galacsinokkal, rugdossák a cuccaimat, nagyon fáj amit csinálnak. Szégyen,nem szégyen ,16 éves fiú vagyok és sokszor sírva jövök haza. Már eleve gyomorgörccsel megyek be reggel,mert tudom, hogy nem fognak békén hagyni, és ha szólok az oszinak én vagyok a hibás. Soha senkit sem bántottam, nem vagyok az a kötekedős típus, sokszor csendben megülök egy helyben,egyedül. Vannak barátaim,van akit szintén aláznak , de szerintem engem a legjobban, sokszor viccet csinálnak belőlem, nem tudom miért:( nem tartom magam szépnek,helyesnek..de azért olyan csúnyának sem...vagy nem tudom..akinek kell kép annak küldök.

Mit csináljak?:( Ma pl. hazajöttem 4.óra után mert nem bírtam tovább,annyira kiborítottak, pedig nem kellett volna mert már így is rengeteg hiányzásom van emiatt.

szóval a kérdés: Miért csinálják ezt az emberek?

Miért szeretnek fájdalmat okozni a másiknak?

Lehet bennem van a hiba? Azért nem szeretnek ,mert visszahúzódó vagyok? De ez miért baj nekik? Miért zavarja őket?

Nem önsajnálatból írtam ezeket..csak szomorú vagyok és próbálok rájönni miért kell ezeket elviselnem..

2014. ápr. 23. 12:54
 1/3 anonim válasza:
a gyerekek gonoszak, legfõbb kép a kamaszfiúk, velem is ezt csinálták, addig a pillanatig, amíg egyszer el nem szakadt a cérna és megmutattam ki az erôsebb.
2014. ápr. 23. 13:21
 2/3 anonim válasza:

A te korosztályodban úgy van, hogy aki nem szimpatikus elsőre, ergó az első benyomás rossz, azt már rögtön kiközösítik, és elítélik. A miértjét nem értem, divat lett. Pont erről beszéltem tegnap egy "ismerőssel" :)

Kérdezd meg a szüleidet, hogy nem iratkozhatsz-e át másik iskolába.

Ha beszélgetni szeretnél erről bővebben, írj üzit:)

Stay strong

2014. ápr. 23. 13:36
 3/3 anonim válasza:
Pont azért bántanak, mert visszahúzódó vagy. Tudják, hogy akárhányszor is megbántanak, az égegyadta világon semmit nem teszel majd ellene. Pedig jobb lenne, ha nem így lenne, ha kiállnál magadért, mert más nem fog helyetted. Beszélj a szüleiddel, váltsatok iskolát, próbálj meg másképpen csinálni mindent egy másik iskolában. Felesleges azon agyalni, hogy miért élvezik azt, amit veled tesznek. Nem vagyunk egyformák sajnos. Elég, ha ez tudatosul benned. Persze maradhatsz a jelenlegi osztályodban, agyalhatsz azon, hogy miképpen old meg a problémádat, miközben folyamatosan tűröd a megaláztatásokat, de gondolj bele: van értelme?
2014. ápr. 23. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!