Egyes embereknek tényleg egy az egybe KIÉGETT A RETINÁJA, vagy csak én vagyok az egyetlen aki szerint ez Istenverteszarul néz ki?
Figyelt kérdés
Ki az az elmeroggyant aki szerint egy szájfeltöltés jól néz ki?
Nemrégiben láttam kérdést kiírni ide a gyakorira is,hogy mennyibe kerül egy jó szájfeltöltés ami lehetőleg nem csak egy évig tart hanem tovább.
Oké,azt még el tudom fogadni,hogy valaki megműteti a fülét vagy mondjuk még a melleit is akár,mert nem tetszenek neki és ez önbizalmat ad neki. De azok még tényleg esztétikusabban is nézhetnek ki(persze annak is vannak kulturált keretei) DE SZÁJFELTÖLTÉS??
Ki az a b*rom aki úgy akar kinézni,mint aki izomból,nyílegyenest arccal a falnak szaladt?:(
(tudom h. egy közvetlen műtét utáni kép,de csak azért is kiteszem:'D)
Vagy csak szerintem van ezekben esztétikai hiba?
2014. ápr. 21. 17:42
1/2 anonim válasza:
Szopós szájúak lettek.Gondolj csak bele a párjuk,hogy örül neki!Szeretnek szopni.Ennyi
2/2 anonim válasza:
Az első kép nagyon hatásos, főleg, ha kiragadják az eredeti kontextusból és feltüntetik valami egész másnak - mint ahogyan azt te tetted a kérdésben. A fotón szereplő szerencsétlen hölgy valóban ajakfeltöltésre ment, csak sajnos nem szakemberhez, valamilyen káros szintetikus anyagot fecskendeztek a bőre alá. Szóval nem, az első kép nem műtét után készült, hanem egy csúnya balesetet örökít meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!