Miért van az hogy én olyan "hülye"zenekarokat szeretek mint pl. a No Thanx? : P
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 19:02
3/24 anonim válasza:
Mert te is hülye vagy. Ha nem változik a véleményed idővel, akkor baj van.
4/24 anonim válasza:
ha szerinted hülye akkor mér hallgatod ezt nem értem
5/24 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.
Szereted a No-thanx et. Na és?
Ha szereted akkor ne "hülyézd" le. Azzal önmagadat "hülyézed" le.
Ha neked ez a stílus bejön akkor hallgasd és élvezd.
7/24 dóriyyi válasza:
Én is szeretem a No Thanx-et mégse vagyok hülye! Mindenki egy egyéniség. Mindenki kást szeret! Most akkor a hugom hülye, hogy ő meg Halász Juditot szereti. Persze, hogy nem csak ő 5 éves én meg 12!
8/24 anonim válasza:
mert hülye vagy te is..úgyanúgy mint ők.
De ha szereted mért hülyézed le?
Mellékesen jó lenne ha regálnál.
9/24 A kérdező kommentje:
de nem énszerintem hülye a no thanx zenekar,de minden ismerősöm lehülyéz,mert szeretem.azért is macskakörmöztem be!!:P
de mért van gáz ha nem növöm ki???:)
2009. dec. 24. 08:15
10/24 anonim válasza:
Mert az ilyen együtesek (pl: No Thankx, Anti Fitnes Club, BNF (ez a jegújabb sz*rkupac)) tiniknek valók, akik szerint ez zene. Szerintem sokan vannak úgy vele, hogy ezek mind sz*r együttesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!