Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Véleményetek? (bővebb lent! )...

Véleményetek? (bővebb lent! ) 14/f

Figyelt kérdés
Egyre jobban melankolikusabb vagyok... Vágyom egy kapcsolatra, de nem bírom elkezdeni, túl fiatalnak tartom magam ehhez :-/. Minden napom úgy fejeződik be, hogy vágyok egy barátnőre, aki megért, aki szeret, kedves stb. De nem értem miért nem vagyok rá képes. Mindig azt mondom magamnak, hogy majd jövőre elkezdem, úgyis még fiatal vagyok. :/ 14/f Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?
2009. dec. 22. 03:49
 1/10 anonim válasza:
100%
Hát figyelj ha úgy érzed, hogy hiányzik neked a szeretet, hogy odabújjon melléd valaki, ölelgessen, csókoljon, szeretkezzetek. Akkor fogd meg magad és irány nincs mitől félned! Szerintem 1 életünk van kár lenne bármit is kihagyni belőle! És sok szerencsét a csajozáshoz! :D
2009. dec. 22. 05:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bátorság :). Az ember társas lény, normális, hogy ennyi idősen már igényled a kapcsolatot, nem vagy túl fiatal sztem ahhoz, hogy legyen melletted valaki. Vágj bele, csak vigyázz, és jól nézd meg, hogy kivel kezdesz, ne ugorj egyből fejjel az első lehetőségbe :)
2009. dec. 22. 07:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, nem kell félni, rengeteg idő áll előtted, hogy legen valakid. De könyörögve kérlek, ne ess bele abba a hibába, hogy csak úgy összeszedsz valaki, hogy legyen.
2009. dec. 22. 08:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mostkezd ell :D regizz myvip, iwiw,iwfw ..stb-re és ha tetcik egy csaj meg teis neki lesz valami .. velem már töbször is bevált:)

14/f

2009. dec. 22. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet az elsővel, azért a szeretkezés még tényleg korai lenne! De egy barátnő viszont már nem túl korai. Viszont ne keresgess görcsösen, hagyd, hogy rátalálj arra a lányra, aki kell neked. Keresd a lehetőségeket, járj el bulizni, sétálni vagy a haverjaiddal bármerre. Sok szerencsét!^^

L/14

2009. dec. 22. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én is így vagyok, hogy inkább még nem, de még is jó lenne.De, sztem én inkább meg várom a 18-at^^

15/L

2009. dec. 22. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:

14:06-os vagyok.

Szerintem én is azért tartózkodok még, mert a környezetemben mindenki nagyon hamar "kezdte", minden értelemben... Van olyan barátnőm, aki már 12 évesen nem volt szűz... Ezért én inkább még várok, hiszen van időm.

2009. dec. 22. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 vagyok, lány. Néha én is így érzek... milyen jó lenne ebben a hóban sétálni vele... De mikor pl állati jól elvagyunk suliba :D akkor ez elmúlik, és örülök, hogy a két fülem között van a fejem, majd jön, ha kell, kár erőltetni ha úgyse tetszik senki.

Talán egy jókis fiús bulizás kéne. :) Vagy szétnézni, hátha van olyan lány.

Persze nehéz ilyenre lelni, aki komolyan gondolja, nem csak úgy jár veled, és még jókedved van veled van. Én azért szurkolok!

2009. dec. 22. 14:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lehet maradok az eredetitervnél és még várok egy évet :) Nyáron úgyis megyek (lehet) diákmunkára, mert betöltöm a 15-t. :) Hátha olyan "munkám" lesz, ahol majd találok egy hozzám illő lányt :) Köszi a kommenteket :)
2009. dec. 22. 19:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is pont igy vagyok.12 éves vagyok jóval érettebb a koromnál.12L
2009. dec. 31. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!