Miért kel megadni a tiszteletet a felnőtteknek? A gyerekeknek miért nem adják meg soha? Hm? XD
szerintem mindenki megkapja, aki megérdemli. de gyerekként egyszerűen nem a tisztelet az, amit másokban ébresztessz. ahhoz még felnőttként is egy sor dolognak meg kell felelni, hogy "tiszteletet parancsoló" legyél.
muszájból pedig én sem tisztelek senkit, lehet tőlem 100 éves is. :)
Hát majd ha feléred ésszel akkor rájössz. Ők már letettek az asztalra egy csomó mindent! Te meg még suliba jársz. Neked ez a dolgod. Ők már sokmindenen keresztül mmentek sok a tapasztalatuk stb.
Majd ha felnőtt leszel megérted. De ha már itt tartunk én nem mindenkinek adom meg a tiszteletet. Tudom ez nem így működik, de akit tisztelek annak megadom akit meg nem az le van szarva:).
Mert tudják a választ az élet nagy kérdéseire, amiket te ide teszel fel.
Jelen esetben, mert: Az élet értelme a megszerzett bölcsességet tovább adni, azt fejlesztésre engedni (önzetlenül) a világ haladásának érdekében. Egyszóval: Innováció.
Na hát épp ez az! 12-14 éves az gyerek nem kisbaba! Van külömbség!
A Tiszteletet ki kell érdemelni különben nem lenne jelentősége! Egy fiatal gyerek is kiérdemelheti pl.: jó bizonyítvánnyal, példás magatartással, segítő készséggel! Ha egy fiatal gyerek így viselkedik akkor a tanárai és szülei is tiszetelni fogják!
Én pld. élből nem adnák meg neked semmilyen tiszteletet. Mert nincs mire, az kis cuki smiley (XD) tipikusan az éretlenségedet jellemzi, és akkor még nem beszéltünk a kérdésed értelméről.
Kérdésedre ím itt a válasz:
Azzal érdemelhetnek ki egy kis tiszteletet, hogy élnek, eljutottak odáig ahova és fenntartják önmagukat.
Peace 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!