Hogyan menjek boltba?
Szóval ugye két nap és szünet van az iskolában,és szeretnék a szünetre valami játékot venni a ps3-ra és egy hdmi kábelt.
A gond az, hogy még egyedül soha nem voltam boltban és nem vásároltam semmit saját pénzből, amúgy is inkább otthon ülős és csendes típus vagyok.Szóval ezeket a dolgokat megszeretném venni csak egy kicsit nehezen veszem rá magam, hogy elmenjek a boltba mert ha idegen emberekkel kell beszélnem akkor teljesen leblokkolok és félek ha valamit rosszul csinálok.És az is zavarna mert csak suli után tudok bemenni a media markt-ba, hogy a biztonsági őr figyelne mert táska van nálam.Tehát ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni, hogy rátudjam magam venni a vásárlásra.Köszönöm.
Szia!
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de gondolom te is tisztában vagy vele, hogy ez azért alapjában véve egy súlyos probléma...Mármint természetesen nem az, hogy nincs kábeled, hanem, hogy ennyi fejtörést okoz egy (már elnézést) rohadt kábel és egy szaros játék megvétele...Azon még nem gondolkoztál el, hogy ez nem túl normális dolog? És az eszedbe jutott már, hogy ez vajon miért alakulhatott ki? Egyébként ha érdekel, ezt úgy hívják, hogy szociális fóbia. Itt egy link, nézz utána, szerintem magadra ismernél: [link]
Csak zárójelben említeném meg, (mivel azt kezdesz természetesen az életeddel amit akarsz) hogy lehet most kéne változtatnod a dolgon és nem játékkal kéne tölteden a szünetedet...Ezzel csak mélyebbre taszítod magad és egyre rosszabb lesz. Gondolkozz el ezen, lehet jobb is, hogy nincs még kábeled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!