Hogyan lehet, hogy te valamire azt mondod, hogy ez baromi jó, a másik meg azt, hogy egy szar?
de úgy mondom, hogy konkrétan mondod, hogy baromi jó, tehát totál elhiszed, míg a másik elsiklik felette és leszarja?
még az oké, ha neked egy kicsit bejön a másiknak nem, de amikor totál minden klappol, és úgy "lószarozza" azt nem értem?
hogyan van ez
Na itt van pl. ez a kérdés. Én több tiszteletet várok el a kérdezőtől. Nem irodalmi nyelvezetet, de nem is ilyen pongyola, szlengest. Nekem ez így szar.
Aki meg majd ezt a választ lepontozza, az meg ebben látja a lezser, modern stílust, neki baromi jó a kérdésed.
Nem vagyunk egyformát. Ugyanazt a dolgot nem egyféleképpen látjuk.
Ahányan vagyunk, annyiféleképpen szocializálódtunk, s millióféle minket ért hatás a világképünket millióféleképpen alakította.
Ha belegondolsz, az azonos nézetek sem egyformák.
Én azt mondom a meszelt falra, hogy fehér, s te is annak látod. De az én tudatom fehér színe nem a te fehéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!