Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kell megtalálni azt,...

Hogyan kell megtalálni azt, ami érdekel?

Figyelt kérdés

18 évesen az érettségi előtt jövök rá, hogy nem tudom, mit csináljak az életben, mi érdekel. Ha egyszer megtalálnám, akkor már nem érdekelne, hogy jutok el addig, vagy, hogy mennyit kereshetek vele, csak egyszerűen élvezném. Az az igazság, hogy a hobbijaimból akartam kiindulni, amikor rájöttem, hogy nincs hobbim. Tantárgyakból csak annyit, hogy matekból és fizikából jó vagyok, viszont utálom. ( Ez is nagy dilemma, érteni valamihez és unatkozni, vagy fejlődni és szeretni )

Köszönet!

2014. ápr. 12. 21:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kitöltöttem 4 ilyen tesztet, az összesnél ugyanazt az eredményt kaptam, szóval ( gondolom ) egyértelműen meg lett határozva, melyik típus vagyok. Azt hiszem ez alapján már valamerre el tudok indulni, vagy legalább segít benne.

Még egyszer meg szeretnék köszönni emberek!

( Ha van valami egyéb hozzáfűznivaló, segítség, tipp, vagy csak megjegyzés, nagy örömmel fogadom, csak nyugodtan )

( Egyébként ENFP eredményt kaptam )

2014. ápr. 15. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Az is probléma lehet hogy nem ismersz elég szakmát.

Írod hogy a biológia a kedvenc tantárgyad (nekem is)

Aztán írod hogy nem tudnád elképzelni magadat ebben.

Tudod a biológiának is rengeteg vállfaja van,ezek pedig meglepődnél milyen felkapottak manapság.

Immunológus,endokrinológus,paleontológus,sejtbiológus,genetikus,botanikus,zoológus,evolúcióbiológus,asztrobiológus,mikrobiológus,etológus,archeológus,neurológus,és még ezer más!

De így van ez a többi szakmával is.

Mert ha valaki a biológiára gondol biztosan csak az unalmas,recepteket felírogató gyerekorvos fog az eszébe jutni aki egész nap mást se csinál mint a köhögésre teát ír föl.

De látod mennyi mindent leírtam?Ezek mind mind egyedi színes területek!És mind biológia!

2014. ápr. 16. 15:37
 13/13 anonim válasza:

Hello!

Azóta mi lett? Megtaláltad az utad?

2024. jan. 11. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!