Úgy érzem, hogy a legjobb éveim mennek el. Mit tegyek?
Hol laksz?
Én München mellett, fél éve élek itt, ha a közelben vagy írj nyugodtan :)
25\L
Szerintem jó úton halaszd...Ez később még hasznodra fog válni. Az írásodból nekem az jött le, hogy már most értelmesebb vagy mint a 14 éves húgom és kortársai...Úgyhogy ha most még nem is hiszed, de ezt később még kamatoztatni fogod és hálás leszel a szüleidnek, hogy anno ezt megtették érted... mert ők ugyebár csak jót akarnk neked. :)
Egyébként ha új helyre mész, ott indíthatsz tiszta lappal. Tudom, hogy nehéz és közhelynek (plusz idióta ötletnek) hangzik,de tényleg sokat segít ha mosolyogsz és pozitívan állsz a dologhoz. Akkor sokkal könnyebben fogsz tudni ismerkedni, mivel az jön le nekik, hogy érdekel téged a mondanivalójuk és meg akartnak majd ismerni, ebben biztos vagyok. :) Ne görcsöj, ne gondolj túl mindent, csak éld meg a szitut, mond ki amit gondolsz és ne feszengj azon, hogy a többiek lehet hülyének titulálnak emiatt. :)
Sok sikert, remélem rövidesen megtalálod a helyed és mindne rendbe jön! :D
18/L
Á, a gimi az ember egyik legpocsékabb életszakasza. Mindenki a korosztályából egy kis szemét féreg, klikkesednek, cikiződnek, hüye vagányság-versenyekt tartanak. Tök felseleges pedálozni, ilyenkor úgyse leszel náluk jó.
Legalább ne az osztályodban bartákozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!