Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél egy atombombával?

Mit tennél egy atombombával?

Figyelt kérdés
Mit tennél egy atombombával, ha kapnál egyet és bármit tehetnél vele, büntetlenül is...
2009. dec. 20. 18:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom, hogy olyan pici, japánban készült darabra gondoltál, mert nincs az a postás, amelyik kivihetné neked, nekem, bárkinek a súlya miatt. Honnan tudnám, hogy atombomba? Talán ráírnák a dobozra, hogy törékeny?

Az előttem válaszlóknak, meg neked csak annyit, hogy még a gondolat is hátborzongtató. Menj aludni. Ez a kérdés még a humorban is nagyon morbid.

Kedves kérdező/válaszolók: arra nem gondoltatok, hogy roma, zsidó, szerb is kaphatna egy ilyen cuki kis csomagot?

Le lehet pontozni.

2009. dec. 20. 18:45
 12/40 anonim ***** válasza:
73%
aki akar mehet öngyilkolni és a cigókat :D ennyi :D elenségeim maradjanak, különben kiket szopatnék? :D
2009. dec. 20. 18:45
 13/40 anonim ***** válasza:
79%
én hatstalaníttatnám és szédszedetném darabjaira.
2009. dec. 20. 18:51
 14/40 anonim ***** válasza:
59%

18:51

téged embernek nevezlek:)

2009. dec. 20. 19:06
 15/40 anonim ***** válasza:
56%
Ráülnék és felrobbantanám, vagy pedig kilőném egy Norwich nevű angol városra.
2009. dec. 20. 19:10
 16/40 anonim ***** válasza:
68%
szerválnék hozzá pici Hydrogen-t, azt egy kis termonukleáris játékot csinálék. Hmm nem rossz buli
2009. dec. 20. 19:21
 17/40 A kérdező kommentje:

18:51 - esnek: Pont ez volt a célom a kérdéssel, megtudni, hogy kinek mi az első gondolata vele, ezért is tettem az önismereti kérdések közé, mert ebből sok mindent le lehet vonni az emberek gondolatairól. Én felpontoztam mindenkit, mielőtt vita kerekedne ebből, hisz itt minden válasz hasznos, mert nagyon elméleti a kérdés, mert a gyakorlatban nem fordulhatna elő. Legalábbis remélem...

Jah és te tényleg gondolkodó ember vagy, hogy felmerült benned legalább, hogy az mindenkinek rossz lenne, ha kapna bárki is egy ilyen csomagot

Ui: Attól, hogy közbeszóltam még jöhetnek a válaszok!

2009. dec. 20. 19:23
 18/40 anonim ***** válasza:
79%
én építenék belőle egy erőművet 8tudom hogy aligha lehetséges, de az energia benne van, ugyebár) "Ócsítanám" a villanyáramot... :-)
2009. dec. 20. 20:46
 19/40 anonim ***** válasza:
67%

kivenném belőle a plutóniumot és

felhasználnám a fluxus kondenzátorhoz xd

2009. dec. 20. 20:56
 20/40 A kérdező kommentje:
de akkor vigyél magaddal a múltba kedves utolsó, mert én adtam az ötletet az atombombával:D
2009. dec. 20. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!