Mit tennél egy atombombával?
Gondolom, hogy olyan pici, japánban készült darabra gondoltál, mert nincs az a postás, amelyik kivihetné neked, nekem, bárkinek a súlya miatt. Honnan tudnám, hogy atombomba? Talán ráírnák a dobozra, hogy törékeny?
Az előttem válaszlóknak, meg neked csak annyit, hogy még a gondolat is hátborzongtató. Menj aludni. Ez a kérdés még a humorban is nagyon morbid.
Kedves kérdező/válaszolók: arra nem gondoltatok, hogy roma, zsidó, szerb is kaphatna egy ilyen cuki kis csomagot?
Le lehet pontozni.
18:51
téged embernek nevezlek:)
18:51 - esnek: Pont ez volt a célom a kérdéssel, megtudni, hogy kinek mi az első gondolata vele, ezért is tettem az önismereti kérdések közé, mert ebből sok mindent le lehet vonni az emberek gondolatairól. Én felpontoztam mindenkit, mielőtt vita kerekedne ebből, hisz itt minden válasz hasznos, mert nagyon elméleti a kérdés, mert a gyakorlatban nem fordulhatna elő. Legalábbis remélem...
Jah és te tényleg gondolkodó ember vagy, hogy felmerült benned legalább, hogy az mindenkinek rossz lenne, ha kapna bárki is egy ilyen csomagot
Ui: Attól, hogy közbeszóltam még jöhetnek a válaszok!
kivenném belőle a plutóniumot és
felhasználnám a fluxus kondenzátorhoz xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!