Hogy lehet leszokni a gyors beszédről?
Figyelt kérdés
általában lassan beszélek, mert próbálok rá figyelni, de van amikor olyan gyorsan beszélek, hogy nem érti senki és nagyon zavaró..
ez általában akkor jön ki, ha ideges vagyok vagy ha nagyon izgatott vmiért..
2009. dec. 18. 16:19
2/6 anonim válasza:
Sokan utálják, de amúgy aki gyorsan beszél, az gyorsan is gondolkodik. A gyors gondolkodás meg az ész jele.
3/6 anonim válasza:
én is,de ez előnyös,matek tétel vizsga : ideges voltam 2 perc alatt lehadartam az egészet és az uccsó felelők között voltam ,volt külön feladta abban hibáztam mégis kiemltek miylen ügyi voltam és megkaptam rá a dicsértes 5-öst:)
4/6 anonim válasza:
17:11 vok,ja és ott nem ennyire unalmas szóismétlősen beszéltemxD
5/6 anonim válasza:
Próbálj meg akkor is figyelni a beszédedre, vagy igyekezz lenyugodni.
6/6 anonim válasza:
Én is gyorsan beszélek de nem zavar és tetszik is mert kosarazok és gyors vagyok gyorsan beszélek... elneveztek torpedónak :D... És ahogy elött párral mondta egyik tag: A gyors beszéd az ész jele.. valami iesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!