Buta vagyok? Igen. Vagy mégsem?
Olvasgatom itt, hogy kinek milyen baja van a mellével, a fenekével stb... Nekem az a problémám, hogy azt gondolom magamról, hogy buta vagyok. A külsőm rendben van, viszonylag jól nézek ki, kedves is vagyok, sok fiú hív randira. Intelligensnek tartom magam, ami azt illeti, a párkapcsolati dolgokban és az emberekkel kapcsolatban, pl. megjegyzem, ha az emberek mesélnek magukról valamit, így ha újra találkozunk, mint egy lexikon tudom visszaidézni, hogy miket mondtak, míg ők általában nem sok mindenre emlékeznek. Másrészt viszont mindent, amit tanultam suliban akárhol, elfelejtettem, nem értek a politikához, nehezen jegyzek meg akármit is tanulmányi kirándulásokból stb., és ezért azt érzem, hogy az érzelmi dolgokon kívül nem lehet velem beszélgetni. Mivel az érzelmi intelligenciám magas (legalábbis úgy érzem), ezért olyan fiút keresnék magamnak, aki szintén valamennyire értelmes, de ezek a fiúk kiröhögnek, mert közben meg buta vagyok... Most akkor hol és kit keressek? Nem nagyon merek ismerkedni, mert nagyon rosszul érzem magam, ha fény derül arra, hogy bizonyos dolgokban nem vagyok okos. Egyszer egy srác azt mondta rám, hogy szép vagyok, de nagyon buta... Nem akarom, hogy beskatulyázzanak, de erőm sincs újra megtanulni mindent az általános iskolától kezdve. Emiatt már lassan 6 éve senkit sem engedtem közel magamhoz, és félek, hogy egyedül halok meg...
Mit gondoltok? Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen lányhoz? Vagy mit tennétek a helyemben? Eléggé nyomaszt a kérdés.
Kedves aranyos kérdező!
Vegyél fel msn-re (pscparty@freemail.hu), szeretnék veled erről beszélgetni. Komolyan!!!
Ki fedezte fel Ámerikát, ez randi téma... :D
Másod sórban az dicséretre méltó, hogy elismered, hogy vannak hiányosságaid. Azonban ezzel nincs semmi gond, mindenkinek van ez vagy az.
lehet hogy csak nem érdekel az amit a suliban tanítanak
de ha más dulgokat meg azonal megjegyzel és sokáíg emlékezelrá akkor csak nem lehet olyan rossz a memoríád
olyan suliba olyan szakra kel járni ami érdekel
pl komunikáció(s) szak
valami olyan meló kellen keresned amiben sokat kel emberekel beszélgetni ha ebben vagy jó
Buta vagyok, jókedvű vagyok,
Buta vagyok, jókedvű vagyok.
Nekem ugyan panaszkodhattok,
Buta vagyok, jókedvű vagyok.
Eszek iszom, eltartom magam,
Körülöttem minden nyugtalan.
Idegeskedj helyettem tovább
Azt hiszem belefáradtam.
És a gondjaimból nem csinálok problémát,
Bolond vagyok, nincsen gondom többé már:
Ezt érezned kell, elmúlt a tél, hiába hull a hó,
Hát Vígadj velem, ne érezz semmit,
Butának lenni jó!
Mégis félek. Nagyon félek. Valamitől.
Félek. Félek. Egyedül.
Buta ugyan, de nem ostoba,
Lelkiismeret furdalásom nincs,
Azt mondják nem is volt soha.
Magyarország, ezredforduló,
Felemelő, mélyen megható.
Ez az egész nem nekem való.
Mert a gondjaimból nem csinálok problémát,
Bolond vagyok, nincsen gondom többé már:
Ezt érezned kell, elmúlt a tél, hiába hull a hó,
Hát Vígadj velem, ne kérdezz semmit,
Butának lenni jó!
Mégis félek. Nagyon félek. Valamitől.
Félek. Félek. Egyedül! Egyedül!
Butának lenni jó.
Butának lenni jó.
Butának lenni, butának lenni jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!