Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Buta vagyok? Igen. Vagy mégsem?

Buta vagyok? Igen. Vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt, hogy kinek milyen baja van a mellével, a fenekével stb... Nekem az a problémám, hogy azt gondolom magamról, hogy buta vagyok. A külsőm rendben van, viszonylag jól nézek ki, kedves is vagyok, sok fiú hív randira. Intelligensnek tartom magam, ami azt illeti, a párkapcsolati dolgokban és az emberekkel kapcsolatban, pl. megjegyzem, ha az emberek mesélnek magukról valamit, így ha újra találkozunk, mint egy lexikon tudom visszaidézni, hogy miket mondtak, míg ők általában nem sok mindenre emlékeznek. Másrészt viszont mindent, amit tanultam suliban akárhol, elfelejtettem, nem értek a politikához, nehezen jegyzek meg akármit is tanulmányi kirándulásokból stb., és ezért azt érzem, hogy az érzelmi dolgokon kívül nem lehet velem beszélgetni. Mivel az érzelmi intelligenciám magas (legalábbis úgy érzem), ezért olyan fiút keresnék magamnak, aki szintén valamennyire értelmes, de ezek a fiúk kiröhögnek, mert közben meg buta vagyok... Most akkor hol és kit keressek? Nem nagyon merek ismerkedni, mert nagyon rosszul érzem magam, ha fény derül arra, hogy bizonyos dolgokban nem vagyok okos. Egyszer egy srác azt mondta rám, hogy szép vagyok, de nagyon buta... Nem akarom, hogy beskatulyázzanak, de erőm sincs újra megtanulni mindent az általános iskolától kezdve. Emiatt már lassan 6 éve senkit sem engedtem közel magamhoz, és félek, hogy egyedül halok meg...

Mit gondoltok? Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen lányhoz? Vagy mit tennétek a helyemben? Eléggé nyomaszt a kérdés.

2009. dec. 18. 01:46
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Kedves aranyos kérdező!

Vegyél fel msn-re (pscparty@freemail.hu), szeretnék veled erről beszélgetni. Komolyan!!!

2009. dec. 19. 09:25
 22/29 anonim ***** válasza:
59%

Ki fedezte fel Ámerikát, ez randi téma... :D

Másod sórban az dicséretre méltó, hogy elismered, hogy vannak hiányosságaid. Azonban ezzel nincs semmi gond, mindenkinek van ez vagy az.

2009. dec. 19. 16:43
 23/29 anonim ***** válasza:
62%
Barátnőm is ilyen.De ő nem fél ismerkedni.Diszkókba jár,pasizik...stb. Szerintem olya fiúval ismerkedj,aki teljesen más vidéken nőtt fel,mint te.Barátnőm igaz,nem ilyen fiúkkal jár össze,de én igen,mivel itt,ahol én élek,egy normális fiút sem találni,mert ők a szép és buta lányokra hajtanak.De ők nem kellenek nekem.Szerintem olvasgass kicsivel többet,nézz szét a neten a chatszobákban,és találsz magadhoz illőt,ha nem is élőben,próbáld ki az ismerkedést virtuálisan.Így majd élőben is megállod a helyed,ne félj!Pussz,sok szerencsét!^^
2009. dec. 19. 21:07
 24/29 anonim válasza:

lehet hogy csak nem érdekel az amit a suliban tanítanak

de ha más dulgokat meg azonal megjegyzel és sokáíg emlékezelrá akkor csak nem lehet olyan rossz a memoríád

olyan suliba olyan szakra kel járni ami érdekel

pl komunikáció(s) szak

valami olyan meló kellen keresned amiben sokat kel emberekel beszélgetni ha ebben vagy jó

2010. jan. 15. 19:35
 25/29 anonim válasza:

Buta vagyok, jókedvű vagyok,

Buta vagyok, jókedvű vagyok.

Nekem ugyan panaszkodhattok,

Buta vagyok, jókedvű vagyok.

Eszek iszom, eltartom magam,

Körülöttem minden nyugtalan.

Idegeskedj helyettem tovább

Azt hiszem belefáradtam.

És a gondjaimból nem csinálok problémát,

Bolond vagyok, nincsen gondom többé már:

Ezt érezned kell, elmúlt a tél, hiába hull a hó,

Hát Vígadj velem, ne érezz semmit,

Butának lenni jó!

Mégis félek. Nagyon félek. Valamitől.

Félek. Félek. Egyedül.

Buta ugyan, de nem ostoba,

Lelkiismeret furdalásom nincs,

Azt mondják nem is volt soha.

Magyarország, ezredforduló,

Felemelő, mélyen megható.

Ez az egész nem nekem való.

Mert a gondjaimból nem csinálok problémát,

Bolond vagyok, nincsen gondom többé már:

Ezt érezned kell, elmúlt a tél, hiába hull a hó,

Hát Vígadj velem, ne kérdezz semmit,

Butának lenni jó!

Mégis félek. Nagyon félek. Valamitől.

Félek. Félek. Egyedül! Egyedül!

Butának lenni jó.

Butának lenni jó.

Butának lenni, butának lenni jó...

2010. márc. 18. 22:20
 26/29 anonim ***** válasza:
én sem emléxem mindenre amit a suliban tanultam de egy alap szintű műveltség nem árt! ha legalább tudod mikor voltak a vhn-k már az is "jó" valaki még azt sem tudja! szerintem nem vagy te olyan buta legalábbis nem hiszem el! amúgy meg ez azért van mert nem érdekel a tanulás meg ilynek! nem?
2010. júl. 20. 19:46
 27/29 anonim ***** válasza:
A sulis dolgokat én sem bírtam megjegyezni. Most volt a vizsgám, de hiába készülétem rá Istennek sem akarta az agyam befogadni az infót. Érdekes, hogy a nevekkel és arcokkal is így vagyok. 5 perc múlva elfelejtem az emberek arcát. És ami még érdekesebb a vicceket és történeteket képes vagyok megjegyezni. Képeket is színeket, árnyalatokat stb. Szerintem én is olyan vagyok, hogy ami nem érdekel hiába tudom, és értem ,de képtelen vagyok megjegyezni ha egyszer nem érdekel!!!
2010. júl. 20. 21:41
 28/29 anonim ***** válasza:
és melyik pasi fogja tőled megkérdezni hogy mettől meddig élt mátyás király meg ilyen hülyeségeket?:D
2010. júl. 20. 22:22
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig,csak félig. Szerintem téged abszúlt de nem érdekel az a sok ostobaság, amit tanítanak. Jobban érdekelnek az emberek. Szerintem emberek kéne majd foglalkoznod, használdd ki ezt a tulajdonságodat. :)
2010. júl. 21. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!