Mit tudnék csinálni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek művészeti ágakkal és kreatív dolgokkal foglalkozni. eddig a barátaim közül senki nem foglalkozott ilyenekkel és nagyon jó volt: mindenkinek volt egy külön stílusa meg minden. de most az egyik barátnőm elkezdett rajzolni, és elsőre sokkal szebb sikerült neki mint nekem valaha is. nem akarok öznőnek/irigynek tűnni, egyszerűen csak nem tudom mit csináljak. eddig tudtam mit szeretnék csinálni, de most úgy érzem, mintha kisemmiztek volna. ez most így furin hangzik, de nagyon örülnék, ha valaki tudna segyteni, mit csináljak :)2014. márc. 28. 21:06
1/3 A kérdező kommentje:
kérdés visszavonva (nem tudom h kell törölni :D ), kiderült, h hazudott, nem ő rajzolta
2014. márc. 28. 21:51
2/3 SzerelmeSSS válasza:
Úgy kezdted a leírásodat, hogy "Nagyon szeretek...", na már most ha ez ténylegesen így van, akkor aggodalomra semmi ok, hiszen aki szeret valamit csinálni, az sokkalta könnyebben is tudja fejleszteni a képességét. Megértelek, hogy most egy kicsit kevésbé különlegesnek érzed magad, de ettől függetlenül ha nem hagyod abba azt amit szeretsz csinálni, akkor képességeid idővel fejlődni fognak és akár lehetsz megint TE a legjobb, köreidben. Én is szeretek sokszor úgy gondolni magamra, hogy: " na ebben aztán tényleg jó vagyok! " majd ekkor emlékeztetni szoktam magamat erre: [link] :D
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. márc. 30. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!