Mér vagyok ilyen félénk? Pedig elégi ki vagyok gyurva! 15 éves vagyok, és még 1 áttlagos 18 évest is meg birnák verni! Mit tegyek ez elen? :?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 19:12
11/13 anonim válasza:
Látod ''kedves'' kérdező?Ennyire szánalmas vagy.Ha legalább oltod a néped akkor azt ne ilyen ősi,sablon dumákkal tedd hanem fogalmazz meg valami frappánsat te kis csicska!
Mondjuk rólad már kiderült hogy fogalmazásból és helyesírásból nem te voltál a legpengébb az iskolában.
És akkor még te fogyatékosozod le az ÉRTELMES válaszolókat.
Te bar*marcú cs+ra!
12/13 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy a kedves kérdező-barátunk enyhén roma beütésű. :) Náluk divat ez, hogy 15 éves korukban azt hiszik h izmosak, kigyúrtak, pedig csak 10 centi felesleges háj van a kezükön és a hasukon. Fiam, az IZOM nem megegyező a tömörséggel.
13/13 anonim válasza:
és kit érdekell h ki vagy gyúrva?! annál nagyobb tamajkó leszel! és nehogy azt hidd h az izomban van az erő! Látszik h nagyon el vagy szálva magadtól h "hú én milyen erős vagyok" pedig akárki odacsaphatna és akk neked annyi. Minél több rajtad az izom FELESLEG, annál több vért kell a szívednek eljuttatni az izmokba, és annál hamarabb fogsz meghalni, és annál hamarabb fáradsz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!