Nagyon pirulós vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
nagyon hamar zavarba tudok jönni. Szerintetek ennek mi oka lehet? És olyan lángvörös lesz az arcom, hogy az hihetetlen. Mit tegyek ellene? Mert nagyon gáz. Volt hogy a főnököm csak felém jött, és már totál elpirultam. Mindenki rajtam röhög... És mondom ez nagyon gyakori.2009. dec. 17. 09:28
1/5 anonim válasza:
Hát nincs amit tenni, én is pont ilyen vagyok!!Sokszor van h inkább meg se szólalok, csakhogy ne piruljak le mint egy rák..:) Sajnos ez van, én annyit teszek esetleg, h a hajam az mindig ki van engedve:) A szüleim szerint majd "kinövöm"..mindig ezt mondták amig kicsi is voltam..hát igen kinővöm akkor majd amikor punnzhadt ráncos bőrőm lesz...
3/5 anonim válasza:
szolizz. a fehér arc nyilván látványosabban el tud vörösödni :)
4/5 anonim válasza:
szerintem meg édes a pirulás:) az legalább őszinte :)
5/5 anonim válasza:
szerezz egy kis önbizalmat, nehezebben fognak zavarba hozni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!