Nektek mi az MBTI személyiségtípusotok?
I : 79%
S: 80%
T: 87%
P: 83%
Tehát ISTP vagyok :)
21/F
Népesítem az INTP-k gyér csoportját.
21/l
Én vagyok a "nagy kérdésnél" az illetékes. :) ahogy írta egyikünk, ki szoktam emelni ha éppen belekeveredik az intuíciófonalaim közé a gondolat.
De azért köszönet.
Az, hogy a szerelem szex kategóriában van az pusztán technikai okokból kifolyólag lett oda helyezve, lévén így sok emberhez eljut, lévén ez korunk egyik programozott fogyasztási kódja e kettő. (hússzútéma, sokvolna, stb...)
Bár hozzáfűzném, ha már szerelem, egy jó párkapcsolathoz elengedhetetlen az önismeret. Kell, hogy legyünk annyira ön-analitikusak, hogy tudjuk IQ és EQ szinten is hogy mik miért és hogyan működnek amikor cselekszünk. Ez utóbbi, ha megvan, azt nevezzük tudatosságnak, amikor már nemcsak a vakvilágba cselekszünk, hanem céltudatosan tudjuk hol állunk honnan jöttünk és merre tartunk. Ebben segíthet az MBTI(és még sok más minden is de az nem feltétlen ide tartozik).
Kicsit hosszúra sikeredett a "prófécia", de a kérdésem még mindig előttetek áll itt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ja és igen, még mindig ENTP csak már a 22. életévemen belül
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!