Meddig birja az ember alvás nélkül?
Figyelt kérdés
Be lehet csavarodni töle 1 idő után?2009. dec. 15. 23:08
21/28 anonim válasza:
Egy ember 3 napig bírta alvás nélkül úgy hogy járt dolgozni egy nap 8 órát és evett rendesen.
22/28 anonim válasza:
Előző hsz-elő vok. A végére elfelejtettem odaírni hogy meghalt.
23/28 baloghtobi válasza:
most vagyok túl 85 órán, kávé, meg ilyesmi nélkül
ellenben nem direkt teszem.
24/28 anonim válasza:
Nem 2 nap volt a rekord idén nyáron..:P
De utána másfél napot csak aludtam.. :D
17/F
25/28 anonim válasza:
Volt egy Hozzá szólás elég Hosszan le irta az Első oldalon egy Tag hogy 13 Napig nem tudott aludni Valami miatt.
Velem is Ugyan ez volt én 4 napig nem aludtam csak kábult állapotban tudtam lenni de nem aludtam És ez a Stressz től van Ha valami miatt Nagyon nagyon izgul az ember azt gondolod Hogy semmi komoly Pedig nagyon is az. Ezért Történhet ilyen dolog.
23/F és már 2 napja megint nem aludtam semmit.
26/28 anonim válasza:
Hát én most vagyok az 5. napnál, az energia ital még életben tart. xd
27/28 anonim válasza:
4 nap a rekordom, még részegen sem tudtam aludni . (insomina)
28/28 anonim válasza:
En egyszer 6 napot volnam ébren, a 3 nap után halucinál az ember, utána jobban lesz, átmegy rajta a fáradság de egy érdekes állapotba kerül, 5 nap után olyan gondolataim voltak, hogy talán már nem is élek, akkor már olyan fáradt a test meg az agy, hogy azt is elfelejted amit 10 masodperce kérdeztek, meghalni nem lehet hacsak nem ezzel kinoznak, mert szerintem beájul az ember egyszercsak és elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!