Közveszélyes lennék?
Igazából nem tudom, hogy ebbe a kategóriába illik-e legjobban, de ti, kutyások talán jobban megértitek.
Nagyon szeretem a kutyáimat, nagyon közel állnak hozzám lélekben, családtagnak, barátnak tartom őket.
Többször álmodtam már azt, hogy megölöm, aki a kutyáimat bántja. Volt, hogy azt álmodtam, hogy egy vadász lelőtte az egyiket, én meg kitéptem a kezéből a puskát és a puskatussal ütöttem-vertem, ahol értem, amíg mozgott. Szilveszterkor meg azt álmodtam, hogy egy suhanc bedobott egy petárdát az udvarba, a kiskutyám felkapta és az letépte az állkapcsát. Én meg zokogva utánarohantam a kölyöknek, fellöktem és puszta kézzel-lábbal vertem szét a fejét.
Amikor ezekből felébredek, zakatol a szívem, folyik rólam a víz.
Mikor lehiggadtam a megrázkódtatásból, hogy álmomban megöltem egy embert, belegondoltam, hogy mi lenne, ha valaki tényleg lelőné a kiskutyámat. És azon kaptam magam, hogy olyan harag öntött el, hogy el tudom képzelni, hogy tényleg bántanám, aki a kutyáimat bántja... De pl. a férjemről még sosem álmodtam ilyet. Talán mert ő tud magára vigyázni?
Megijedek magamtól ilyenkor. Alapvetően konfliktuskerülő, békés, szinte félénk vagyok, soha nem bántottam senkit indulatból.
Ez beteges? Pszichológus kéne? Vagy más is ennyire retteg a szeretett kutyáiért, hogy a tettlegességig is elmenne? (Azt azért nem hiszem, hogy valójában bárkit megölnék... maximum betörném az orrát.)
Szerintem nem beteges. Én tudom, hogy a kutyám bármikor az életét adná értem és ez fordítva is igaz.
De én sem kegyelmeznék annak aki bántani merészelné a kutyámat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!