Mi a baj velem? Miért nem tudok olyan lenni, mint a többiek? Mit tegyek?
Nem tudom, hogyan, de a gimiben bekerültem a "népszerűek" közé. Vagyis nem tudom...inkább a népszerű emberek a barátaim, amúgy a legtöbben levegőnek néznek, ha nincs valaki mellettem.
Miattuk szinte minden hétvégén, néha hétköznap is bulikba megyünk. Csak én ezeket nem élvezem. Nekem az nem jó buli, ha hajnali 4-5ig iszunk, szívunk és röhögünk, vagy elmegyünk valami szórakozóhelyre, ahol ezren vannak és levegőt nem lehet venni... Én ezeken a helyeken feszengek, alig várom, hogy induljunk haza... Most is ez van.
Ha házibuliba megyünk, az még a jobbik eset. De amikor egy bárban, szórakozóhelyen vagyunk, kirekesztve érzem magam.
Ez nem a barátaim hibája, mert nekik sosem említettem eddig, hogy zavarna. Nem is szeretném.
De nem tudom, hogy mi a baj velem. Más tök lazán, fesztelenül szórakozik, táncol. Én meg akkor érzem jól magam, ha békén hagynak és nincsenek vagy százan körülöttem.
Talán egyszerűen csak introvertált típus vagy. Ezt az ember nem tudja befolyásolni.
Egy introvertált embernek is kell a társaság és a szociális pörgés, de nem olyan mértéktelen mennyiségben.
Szerintem nem érdemes maximálisan leépíteni ezeket a programokat, mert a végén kirekesztődsz a társaságból, és valódi introvertáltként nem olyan könnyű új kapcsolatokat kiépíteni (a magány meg azért nekünk is rossz). Csak redukáld le kicsit. :) Mondjuk, menj velük minden második hétvégén.
Adj magadnak lélegzetvétel-szüneteket, hogy belül feltöltődj, és készen állj egy újabb társas programra. Ha nem tévedek, akkor ezzel ki tudod egyensúlyozni magad.
Nincs veled semmi baj, hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!