Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális hogy így állok a...

Ez normális hogy így állok a fiúkhoz?

Figyelt kérdés
egyetlen fiúbarátom sincs, a fiúk általában észre sem vesznek hogy létezem. Soha nem volt még barátom. Tavaly tetszett egy osztálytársam (persze nem mondtam senkinek) de aztán rájöttem hogy fölösleges hitegetni magamat. Azóta (és az előtt sem) nem tetszett egy fiú sem!! 16 éves lány vagyok. Miért vagyok ilyen?? (engem különösebben nem zavar, de látom hogy a korom beliek azért másogy állnak a másik nemhez..)
2009. dec. 14. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
érdekes meglátás
2009. dec. 14. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
hát az baj ha ennyire nem érdekelnek. Elég nagy baj. Olyan nincs, hogy senki sem tetszik. Kéremszépen TE vagy válogatós. Ha most nem zavar, majd 1-2 év múlva nagyon fog, hogy senkid sincsen.
2009. dec. 15. 00:06
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez is beleesik a normális kategóriába. Az egy dolog, hogy manapság ilyen korban már el kezdenek fiúzni, és a többi, de a normális az is, ha ilyen korban plátói szerelmeid vannak.

Nem kell siettetni a dolgokat, sosem voltam nagy fiúzós, de azért a párok jönnek-mennek nálam is 18 éves korom óta.

Van aki nem is függ nagyon a szerelmi kapcsolatoktól, van aki szeretethiányos és minden téren be akarja hajtani, ami neki kell. Vannak, akiknek a barátság van mindenek fölött, van akiknek a szerelem.

Különbözőek vagyunk, és ez így jó, ha most nem látod be később befogod. A gimi amúgyis elég szűk látókört biztosít, ott sosem fogsz ilyenekre rádöbbenni.

2009. dec. 15. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok az ellenkező nemhez

21/f

2009. dec. 15. 14:13
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi hogy válaszoltatok
2009. dec. 15. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Ezért: [link]

Mert elkényeztetett, hülye p...k vagytok, eszetek semmi, akik a fiúktól várják a kis világotok megváltását, az érzelemvilágotok pedig kiba...tt szegényes.

Ha így folytatjátok, kihalunk.

2009. dec. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!