Ez normális hogy így állok a fiúkhoz?
Szerintem ez is beleesik a normális kategóriába. Az egy dolog, hogy manapság ilyen korban már el kezdenek fiúzni, és a többi, de a normális az is, ha ilyen korban plátói szerelmeid vannak.
Nem kell siettetni a dolgokat, sosem voltam nagy fiúzós, de azért a párok jönnek-mennek nálam is 18 éves korom óta.
Van aki nem is függ nagyon a szerelmi kapcsolatoktól, van aki szeretethiányos és minden téren be akarja hajtani, ami neki kell. Vannak, akiknek a barátság van mindenek fölött, van akiknek a szerelem.
Különbözőek vagyunk, és ez így jó, ha most nem látod be később befogod. A gimi amúgyis elég szűk látókört biztosít, ott sosem fogsz ilyenekre rádöbbenni.
én is ilyen vagyok az ellenkező nemhez
21/f
Ezért: [link]
Mert elkényeztetett, hülye p...k vagytok, eszetek semmi, akik a fiúktól várják a kis világotok megváltását, az érzelemvilágotok pedig kiba...tt szegényes.
Ha így folytatjátok, kihalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!