Miért van az, hogy itthon nagyra törő álmaim vannak, de ahogy kikerülök nagyvilágba, ahogy emberek között találom magam máris egy szürke kis egérnek érzem magam?
Mindent ugyan úgy szeretek, viszont van amiért kevésbé jó az írás, mert nincs mindig ihlet a lakberendezéshez jó erőben kell lenni, különben jön a sérv, ruha varrás stbnél meg az ínhüvelygyulladás...
Ha választanom kéne, mit szeretnék munkámnak az írást választanám.. :)
A probléma okát egyáltalán nem tudom, nem is sejtem. Különben nem írtam volna ki. Egyszerűen amint tehetnék a dolog érdekében, mindig elém gördül valaki, hogy segítsek neki mert ez és ez van. Én pedig megteszem és elmegy az idő elszáll a lehetőség. Meg persze a lustaság is betesz, mert amikor van időm akkor evvel kéne foglalkozni, de néha olyan fáradt vagyok hogy inkább pihenek.. És ismét vége.
Persze időm mint a tenger, de azért kéne valamit mozdulni, kéne egy kis önbizalom a külvilág felé stb. Mert én tudom, hogy jó vagyok, vagyis gondolom, de amiikor másokét olvasom mindig elgondolkodok, hogy én milyen szörnyen csinálom... Szóval ilyen sok pici dolog miatt mindig amikor rám kerülne a sor valami betesz.. És ismét kimaradok a körből.
Abban a többiekkel egyet értek, hogy ne fókuszáld mindig másra az erődet. Ha már a nyakadra másznak, Kedvesen le kell rázni öket. :)
Aranyos vagy hogy segítesz, de csak akkor adj másoknak, ha van miből. Érted? Csak abból adj amiben bővelkedsz.
Ha energia és idő hiján vagy, fordits végre önmagadra is
időt. Te is megérdemled azt.
Ha már lesz időd, le tudsz nyugodni, és akkor az ember letisztultabban látja a dolgokat. Foglalkozz egy időre csakis a saját életeddel! :)
A másik: Tűzz ki célokat magadnak. Apró célokat, akár írd le magadnak. (legközelebb szerzel egy 5öst, vagy elmész mozogni valamit.. Vagy akár nagyobb célokat: (én pl kitüztem, hogy átiratkozok másik iskolába, átrendezem a szobám, vagy tavasszal megtanulok lovagolni, -(ebből 2 kipipálva) A lényeg hogy olyat csinálj, amihez kedved mindig lett volna, de lustaságból, vagy bizonytalanságból le mondtad volna.
...Hogy mindez hogy kapcsolódik a világmegváltó álmaidhoz?
Úgy hogy ez az alapozás. Célok, tett, kitartás. Magától nem fog az öledbe hullani semmi. Tenni kell érte.
Ki kell próbálni magad azokon a területeken amit szeretsz.
Igy le fog tisztulni mi az amit akarsz, és mi az amiről csak azt hitted hogy akarod. Ez néha nehéz, sőt keserves szembesülés tud lenni, de ezzel MINDIG csak TÖBB LESZEL!
A célhoz vezető út a legritkább esetben egyenes, általában girbe-gurba, és akadályokkal van tele. Ha meg tudod őrizni a hited, akkor nem lesz semmi gond.
Írj, "lakberendezz", stylistkodj sokat.
Tekintsd úgy az életet, mint élmények sokaságát, amik ihletet adnak. Mások, más emberek problémái, gondjai remek ihletforrások lehetnek. Good luck.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!