Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek enni. Mit tegyek? ) :

Félek enni. Mit tegyek? ) :

Figyelt kérdés
reggel eszem egy zsemlét és legközelebb csak 4 órakor vagy fél5kor mikor suliból hazaérek. mindig van nálam ennivaló vagy pénz de félek enni :s vagy nem is félek hanem utálok.. eddig 10 kilót fogytam mióta ilyen rendszertelenül eszem. jó mellette futottam is. de most nincs rá időm. és nagyon félek enni :s így is van rajtam néhány plusz kiló és nem akarok hízni. pedig sokan mondták h nem vagyok kövér, de én mégis annak érzem magam és ha el is kezdek enni bűntudatom lesz h ezt nekem nem is szabadna meg hasonlók :S
2009. dec. 12. 23:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nem pár hét alatt fogytam 10 kilót hanem fél év alatt. meg mellette futottam is.. ha ez számít
2009. dec. 12. 23:40
 12/20 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2009. dec. 12. 23:40
 13/20 A kérdező kommentje:
16
2009. dec. 12. 23:43
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

NEm lehet esetleg hogy úgy gondolod hogy az evés túl alantas és nem emrsz máok elött enni?

a probléma mindenképpen pszihés...és súlyos ha már fél éve tart...

Én sem eszem több mitne gy hónapja...nem tudom mi a probléma nekem étvágyam ninc sha emgéhezek akkoris csak angyon kevés megy belém...

én 5 hét alatt majdnem 5 kilót fogytam...szóval kezdek megilyedni...ne hanyagold el...csak azt kell elérni hgoy jól essen az étel!

2009. dec. 12. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Attól félsz hogy visszahízol, de akkor sportolj vagy vegyél egy fitnesz dvd-t és kész. Nekem is az segített. Formában leszel és nyugodtan ehetsz is mellette.
2009. dec. 12. 23:53
 16/20 A kérdező kommentje:
nem az h alantas.. hanem h nehogy azt gondolják h túl kövér vagyok minek eszek.. ami magába hülyeség tudom jól, mert senki nem gondolna ilyet. mindenki szeret és elfogadnak..
2009. dec. 12. 23:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Nálunk van a suliban néhány hülye fiú, aki a kövér lányokat mindig megszólja, hogy minek esznek, így is kövérek, de ez annyira baromság, hiszen akkor is kell enni, tehát ilyenekre ne figyelj oda, ha mondják se!! Egyél rendszeresen, mozogj mellette és akkor fokozatosan fogsz majd és egészséges is maradsz!
2009. dec. 13. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
nah én is így kezdtem pont...hogy suliban nem. azután otthon sem. én 13 kilót fogytam 43-ból. Nem kell kövérnek lenned újra, sokkal okosabb ha egészségesen táplálkozol!
2009. dec. 14. 23:04
 19/20 anonim ***** válasza:

ma téptem meg egy fiút, mert ledagadtozta a legjobb barátnőmet. nem ide tartozik, de megérdemelte:D

16L

2009. dec. 15. 22:06
 20/20 anonim válasza:

én is így vagyok ezzel, nem merek enni .. lennt van egy csokipudingom, és nemmerem megenni... szerelmes vagyok egy fiúba akinek nem kellek mert nagy a hasam (60 kiló vagyok és 173 centi) és annyira elszomorít: ' (((((

tudom h nem ide tartozik csak muszáj volt leírnom valahová ahol nem tudják ki vagyok : ( 20/L

2011. júl. 4. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!