Félek enni. Mit tegyek? ) :
NEm lehet esetleg hogy úgy gondolod hogy az evés túl alantas és nem emrsz máok elött enni?
a probléma mindenképpen pszihés...és súlyos ha már fél éve tart...
Én sem eszem több mitne gy hónapja...nem tudom mi a probléma nekem étvágyam ninc sha emgéhezek akkoris csak angyon kevés megy belém...
én 5 hét alatt majdnem 5 kilót fogytam...szóval kezdek megilyedni...ne hanyagold el...csak azt kell elérni hgoy jól essen az étel!
ma téptem meg egy fiút, mert ledagadtozta a legjobb barátnőmet. nem ide tartozik, de megérdemelte:D
16L
én is így vagyok ezzel, nem merek enni .. lennt van egy csokipudingom, és nemmerem megenni... szerelmes vagyok egy fiúba akinek nem kellek mert nagy a hasam (60 kiló vagyok és 173 centi) és annyira elszomorít: ' (((((
tudom h nem ide tartozik csak muszáj volt leírnom valahová ahol nem tudják ki vagyok : ( 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!