Hány kilónak kell lennie egy 11 hós/1 éves babának? Félek, hogy nagyon sovány az enyém, csak 7400 g, de nem akar enni.
11 hónaposan az enyém 8 kg volt. Egy évesen 8440 g. Kislány és nagyon keveset eszik, válogat is. Most 23 hónaposan 11,5 kg.
Tavaly a 8 kg-ra azt mondta a védőnő, hogy nincs gond. Persze nem a dundi kategória, de bőven belefér. Akkoriban nagyon sokat aggódtam én is, mostanra elfogadtam, hogy ilyen. De minden nap küzdenem kell érte, hogy egyen. magától nem nagyon kéri az ételt.
Jaj, ne is mondd, nekem is küzdelem minden nap, csak akkor eszik, ha közben játékokat adok a kezébe, vagy lekötöm vmivel. Nagyon nehéz eset...
Egyébként hányszor kéne ennie egy nap és mennyit?
Ennyi idősen 9-10kg az átlag. a te babád súlya 6hónaposnak felel meg. De ezek csak adatok,mert soha semmi nem úgy van ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Mi a lányommal teljesen a ti ellentéteid vagyunk. Ő 1évesen 12kg,imád enni és nem válogat. Kinézi a kaját a szánkból. 7400gramm valamikor 3hónapos kora körül lehetett,6hónaposan 9250gramm volt. 4950grammal született. Szerintem amíg egészségesek,kiegyensúlyozottak,és nem mondják a hozzáértők hogy ez így nem jó,akkor el kell fogadni hogy ez van és ezt dobta a gép! Tömni nem lehet egy gyereket,ahogy éheztetni sem.
a 7400valóban kevés kicsit, de nem feltétlenül jelent rosszat. Ha látja őt rendszeresen doki-védőnő, és szépen fejlődik, agyilag és mozgásilag, és mindent rendben találnak nála, akkor nincs gond.
Hát az etetéssel meg küzdeni kell, próbáld meg nasiztatni kis babakeksszel vagy gyümivel étkezések között. Hátha izlene neki.
Én fiam sem egy nagydarab, 8kg votl 9,5hósan, eddig görcsöltem a súlyán, hogy jaj mi lesz vele... Belenyugodtam, és az utóbbi három hétben erre hízott nekem fél kilót, elmult 10hós és 8.5kg lett!! (annyira örültem neki!!!) az utóbbi három hétben adtam neki mindent, nem raktam mérlegre, láttam rajta, hogy egy egészséges jókedvű gyerek... lehet az én nyugodságom hozta meg az eredményt??? :-)
Sok sikert kivánok és jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!