Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fura egy fickó vagyok. Mit...

Fura egy fickó vagyok. Mit tegyek? Nem visel szinte el senki sem így?!

Figyelt kérdés

Néha nagyon kedves vagyok, sokat teszek a lányért, olyan bókokkal bombázom, amilyeneket soha nem hallott, hatalmas áldozatokat hozok érte, és nem várok el semmit..

De néha annyira önző vagyok és bunkó, elutasító és "kemény" (bármelyik volt) barátnőmmel szemben, hogy egyből megbánom.

Nem akarok tönkretenni senkit, de általában kikészítem idegileg a lányokat...

Mit tegyek?

Másik rossz tulajdonságom a soha-nem-adom-fel dolog. Gyakran addig forgatom, gyűröm, tépem a helyzetet, hogy az legyen, amit én szeretnék.

Most is miattam sír egy lány, és emiatt egy utolsó féregnek érzem magam... De szeretem ettől még...

2009. dec. 12. 17:22
 1/9 anonim válasza:

Szabad megtudni a korod?

Az alapján sok mindent le lehet szűrni. :D

2009. dec. 12. 17:37
 2/9 A kérdező kommentje:
22
2009. dec. 12. 17:39
 3/9 anonim válasza:

Akkor kitartás. Még megváltozhatsz. Én is hasonló voltam. Most 25 éves kor közelében már rájöttem dolgokra, és nagyon megváltoztam...

Ez a fajta természet igényli hogy megtaláld a középutat a kedves és az önző "éned" között...

2009. dec. 12. 19:42
 4/9 A kérdező kommentje:
De nagyon nehéz. Néha túllendülök a kedves oldalra, akkor azért menekülnek az emberek tőlem, főleg a lányok... De a túl önző is ilyen...
2009. dec. 12. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:

tudom hogy h.ülyeségnek hangzik, de mi lenne ha agykontrolloznád? :D csak mert egyszer olvastam egy sztorit egy férfiról, akinek ugyanez volt a problémája, és mantrákat mondott és ennek segítségével megváltozott :D

oké ez nagyon fanatikusnak hangzik, de én ezt tudom tanácsolni. Rendet kéne tenned magadban.

2009. dec. 12. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Mivel bántotad meg a lányt? Amúgy szerintem túl görcsös vagy nem arról van szó hogy kitartó vagy hanem arról hogy irányitani akkarod a helyzetet. Nem rossz tulajdonság ez de egy kapcsolatot így nem tudsz befolyásolni. Ha 1-2 kisérlet után nem működik valami azzon tovább kell lépni.

Rengeteg olyan helyzet van amin ha évekig is rágod magad nem tudod megoldani. Lazíts és lépj tovább.

2009. dec. 12. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Na velem is igy van, néha túl kedves vagyok, néha pedig túl bunkó....de megpróbálom azt a célt kitűzni, h a lényeg h segítsek az embereken, aztán egy darabig jó...=)

15/l

2009. dec. 13. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:

gondolkodj mielött beszélsz és számolj aztán nézz rá és utánna beszélj. de ezt persze nagyon gyorsan nehogy hülyének nézzen :D

amugy természetesen ez változni fog. az idő megold mindent ;)

na pacsi.

2009. dec. 13. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is fura fickó vagyok, engem is rühellnek a nők. És? Kit érdekel. Szabad országban élünk, joguk van utálni,nemde? Ne érezd magad rosszul amiatt ha "miattad" sír egy csaj, gondolj arra hogy ez fordítva is megeshetne.

Figyelj, olyan legyél ami a jó ízlés keretein belül marad, és jól érzed magad a saját bőrödben. A többit meg szard le, minden embernek úgyse felelhetsz meg.

2010. jan. 5. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!