Hogy fogod fel az életet?
Figyelt kérdés
Mi az életfilozófiád?2009. dec. 12. 13:16
1/17 anonim válasza:
Az,h soha semmi nem történik véletelnül,mindennek oka van,minden "előre visz",még a rossz dolgok is a javunkat szolgálják.Minden azért történik úgy,ahogy történik,mert úgy KELL történnie.
2/17 anonim válasza:
Az élet egy xar játék de a grafikája odabasz
3/17 anonim válasza:
Az elsőhöz hozzá fűzöm hogy igen a sorsunk szerintem is megvan írva de én úgy tartom hogy szembe lehet szegülni a sorssal
4/17 anonim válasza:
"Semmi sem tökéletes. Légy semmi. Légy tökéletes!"
ez az én életflozófiám, eszerint élek.
5/17 anonim válasza:
Úgy élek ahogy nekem tetszik, nem úgy ahogy mások elvárnák. Mindig csak azt csinálom amit szeretek, talán ezért nincs nekem semmi gondom.
6/17 anonim válasza:
egyszer élünk :D pár éve amikor még csak bringázni kezdtem midnenhol toltam a bringámat lépcsőkön is aztán mindenki kiröhögött:D ma már oda se nézek hogy minek megyek neki :P
7/17 anonim válasza:
Az élet szar tanulj meg lapátolni
az élet egy cigi és mindannyian megszívjuk
8/17 anonim válasza:
Első vagyok
A sorssal nem kell szembeszegülni :) És nem is kell vele foglalkozni,az jön magától... Egyszerűen élni kell az életünket.Az akaratunk is a sorsunk része!
9/17 anonim válasza:
isten 1 segg aki lexarja az embereket.
10/17 anonim válasza:
13:36-nak: ezt egészen véletlenül nem egy pro-ana oldalon olvastad???:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!