Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jelent valamit az a visszatérő...

Jelent valamit az a visszatérő álom, hogy háborúban vagyok?

Figyelt kérdés

Én nem igazán hiszek az álmok jelentésében,meg a hasonló dolgokban,de most kíváncsi vagyok.

Többször is álmodtam már,hogy háború van és kell bujdosni,és most az anyukám is otthagyott mikor velem kellett volna legyen.Nagyon rossz volt ez az álom.Jelenthet valamit vagy hülyeség az egész?

16/L

2009. dec. 12. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Háát szrintem kb azt jelenthetné, hogy valami zavar ott belül és álmodban jön elő. Valami iatt ideges lehetsz a bújdosás menekülés mindig azt jelenti, hogy menekülsz valami probléma elől. És lehet félsz attól is hogy egyedül maradsz de, egyébként neten is vannak ilyen álmoskönyv félék abból talán többet megtudhatsz :)
2009. dec. 12. 14:39
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ!:)
2009. dec. 12. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

álmoskönyvek azok nagyon habik

először is azt kéne tisztáznod álmodban mitől bújkálsz? pl azért, mert ha nem teszed

1, meghalsz

2, elkapnak kínoznak, kiadnak valakinek

3, nem akarsz harcolni, mert félsz, vagy felelősséget érzel

stb...

az hogy bújkálsz még nagyon sok mindent jelenthet, azt próbáld megfogalmazni, mért bújsz el

amúgy megfigyelésem szerint 3 dolog van az álmainkba kódolva:

- félelmeink

- vágyaink

- napközbe felvetődött, de megválaszolatlan kérdésekre kreált válaszok (általában hibás válaszok)

2010. júl. 6. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!