Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy ennyire...

Miért van az hogy ennyire rossz vagyok? Mindig én rontok el mindent, mindig én húzom a rövidebbet és míg mások szerencsések, én a legszerencsétlenebb?

Figyelt kérdés
Van egy barátom is,aki igy megszeretett,de ki vágyna egy olyan barátnőre aki egész életében macerás? :( Anyukám energiavámpírnap hív,mert leveszem az energiáját minden hülyeséggel mint pl elvesztem a bérletem vagy mindig kések a barátommal megbeszélt találkozókrol.. stb. És tudjátok mi a legviccesebb az egészben?Hogy sokszor több mindenre oda tudok figyelni,mint mások és ezekre is odafigyelek,mégis mindig én érzem rontom el valamivel.A barátom a tökéletesség mintaképe,anyuról nem is beszélve.Azt mondják segítenek nekem irányt adni és látom ahogy igyekeznek,de miért érzem emiatt még kellemetlenebbül és rosszabbul magam?Mellettük még kevesebb az önbizalmam,főleg úgy hogy mind a ketten összeszedett,kifejlett,határozott és erős egyéniség :( Talán el kéne mennem egy pszichológushoz :( Érzek valamit egy pár éve,ilyen belső szúrást,ami nem múlik el
2014. febr. 25. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy épp a körülötted élő néhány embernek köszönheted hogy Te vagy a nyomi.Ha túl erős személyiségek vesznek körül,akkor lehet azok akadályozzák meg a Te megerősödésedet.
2014. febr. 25. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Pedig még értelmes is vagy.

Mutathatnak irányt,csak az a baj hogy ha te nem akarsz azon járni akkor aztán sokra mennek vele...

itt neked kell a kezedbe venni az irányítást a saját életed felett.Ne másokkal törődj,magaddal,de azt sem úgy hogy ostorozod magad,lekicsinyled magad,ha pozitívabban próbálnál állni a dologhoz akkor biztos hogy jobb lenne az életed.

2014. febr. 26. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Tegyél úgy, mintha az lennél, és azzá fogsz válni.

Ezt a módszert bármikor használhatod bármiben. Ha nincs önbizalmad, akkor tegyél úgy, érezd úgy magad, járj egyenesen magabiztosan, és legyél céltudatos, ha sokáig úgy teszel, mint akinek van önbizalma, lesz is, átalakulsz olyanná. Ezt használhatod a határozottságra is, bármire.

2014. febr. 26. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolnám, hogy olvasd vissza, amit írtál. Tele van negatívumokkal. Aztán kezdd az életedbe sugározni a pozitív energiákat. Érezd a szeretet akkor is, ha nincs ott. Kezdetnek megteszi. Aztán, ha megvan az alap, jöhet a fal.
2014. febr. 28. 20:16
 5/5 akosakiraly válasza:
Ahoz csatlakozom aki úgy kezdte a mondatát hogy azt tánácsolom. Meg csak egy kérdés hogy mi az hogy érzel egy belső szúrást?
2014. márc. 14. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!