Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tanulhatnám meg a...

Hogyan tanulhatnám meg a lelkesedést?

Figyelt kérdés
Szeretnék lelkesedni valamiért, de semmi sincsen. Nem mertem élni, önálló gondolataimat gyenge jellememből adódóan mindig elvetettem már kiskoromban is. Ez mind a másoknak megfelelni akarásomból született. Pontosítva: lelkesedtem, de mindig csak mások vágyaiért, legyek jó tanuló, okos, ügyes visszahúzódó csöndes kisfiú. Most, mikor nincsenek korlátok, magamra maradok és depressziós legyek, mert azt sem tudom, mit kezdjek az időmmel. Tudom, szerencsés vagyok, amiért ez a legnagyobb problémám. Ez is bánt, hogy ezen idegeskedek amikor nem kéne. Annyira rágom magam rajta, hogy 12 órákat alszok de így is olyan zombi leszek nap végére, hiszen a sok görcsölés, szorongás miatt belefáradok az életbe. És még mindig nem csináltam semmit, 20 éves férfi lennék. :( Mit tudtok tanácsolni?

2014. febr. 22. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Pontosan. Megtanulhatod:

[link]

[link]

Valamint Yalom könyvei!

2014. febr. 22. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj katonának. Ott pontosan parancsba kapod, mikor mit kell tenned.
2014. febr. 23. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!