Semmit nem értek a fizikából, de nincs pénzünkkülöntanárra. Hogyan tanulhatnám meg?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a fiikához ténylegtök sötét vagyok. Mindenből 4-es, 5-ös jegyeim vannak, ebből meg bukásra állok. Hétfőn lesz a mindent eldöntő témazáró, de egyszerűen nem értem, és még az elméletét sem sikerült megjegyezni, azt sem értem. A számolásokat meg végképpp.
Mit tegyek?
*végképp
A szóközök hiányáért bocsánat, sajnos utólag vettem észre, hogy akadozik az a billentyű.
1 nap alatt nem fogod megváltani a világot, jobb ha beletörődsz...
Amúgy ha nem érted, az azért van, mert nincsenek meg az alapok. 7. osztályos könyvektől kezdve újra elő kellene venni őket, és áttanulmányozni.
Már átolvastam a könyvet, de egyszerűen semmi...
Humános osztályba járok, senki nem érti igazán. A tanár meg nem segítőkész, velem meg főleg nem, mert egyszer megharagudott, mert nem volt tudományos számológépem (nem volt rá pénzem, csak ezt az egész osztály előtt nem akartam mondani).
Na mindegy, akkor erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!