Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon magányos vagyok! Mit...

Nagyon magányos vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyi lehetőséget fiút elszalasztottam az évek folyamán hogy már egy jó ideje egyedül érzem magam.Mindig talàltam kufogàsokat hogy miértvnem kellenek a pasik.Elmenekülnék legszìvesebben innen.ki külföldre ahol nem ismer senki! Màsrészt pedig én lennék a legboldogabb ha vissza tekerhetném az időt es mindent helyre hozhatnék!
2014. febr. 20. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az időt biztos nem fogod visszaforgatni, de:

-akit eldobtál magadtól, vedd fel vel újra a kapcsolatot és mondd el neki az érzéseidet

-járj bulizni,csavarogni,sportolni,valami hobbi szakkörbe ami érdekel, és ahol lehet ismerkedni

-külföldre se muszáj elmenekülni, csak változtass az életeden: busz helyett járj villamossal vagy fordítva, vagy gyalog vagy biciklizz, járj másik boltba, ahová eddig nem jártál, változtass a külsődön, változtass a ruháidon stb.

Akkor talál rád a szerelem amikor a legkevésbé számítasz rá.

2014. febr. 20. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Én 20 felett vagyok, mégis előre tekintek... Nem szabad a múlton rágódni!
2014. febr. 21. 00:28
 3/4 anonim ***** válasza:
nem csak fiúkból áll az élet.Barátkozz.nem szabad búslakodni,nyugodj meg és próbálj pozitívabban gondolkozni.
2014. febr. 21. 18:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! :)
2014. febr. 26. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!