Színtévesztőként mit kezdjek az életemmel?
Színtévesztő vagyok eddig nagyon nem érdekelt max. az, hogy összevitatkoztam másokkal, egy egy dolog színén.
Most pályaválasztás előtt állok, nagy álmom volt, hogy katona lehessek nagyapa és apa után. Most el vagyok keseredve... szó szerint emiatt nem érek semmit. Mért létezik ez a szar?! Miért? Nem lehetek semmi szinte, a hétköznapokban ugyan kevésbé zavaró (kevésbé...4M színből kb. ha 1000-et látok az is jó).
Így születtem rendben, de... nem tudom mi tévő legyek. Szinte sehova nem vagyok alkalmas emiatt. Irodában nem akarok robotolni.
Nagyon kevés hely van, ahol számít, hogy színtévesztő vagy-e.
A lányomnak 18 éves korára -3-as szemüveget kell hordania. Még kontaktlencsét sem viselhet. Mégsem rinyál, mint te.
Van egy ismerőse, aki epilepsziás. Ő sem siránkozik, hanem dolgozik.
Egy másik ismerőse 17 évesen szinte teljesen lebénult, tolószékes.
Ő feltehetné a kérdésedet.
Te meg ha jól tanulsz, lehetsz orvos, ügyvéd. Ha nem, akkor keresel egy egyszerű szakmát.
A picsogásod alapján önkormányzati dolgozónk lennél a legalkalmasabb, ott robotolnod sem kell az irodában.
Alap színeket és árnyalatokat simán elkülönítem, DE a különböző színek 159. árnyalatáról már nem tudom eldöntetni. Lehet csak mert nem tanultam meg? Nem minden bizonnyal színtévesztő vagyok hisz kiskoromban automatikusan sötét zöldre színeztem a fák törzsét :/
Gondolkodnom kell mit kezdek az életemmel, mert jelenleg célomat vesztve "bolyongok".
Miért ne lehetnél szakács, vagy cukrász, vagy bankigazgató, vagy politikus (az inkább ne legyél, oda gyomor kell), vagy pap, vagy torreádor, vagy sportoló, vagy riporter vagy akármi?
Nem kell bolyongani, ami érdekel az előbb utóbb kiderül, és arra rá lehet hajtani.
Aki nem célirányosan orvosnak készül, csak kedve van hozzá, az az első anatómiagyakorlaton általában hazamegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!