Mi a véleményetek rólam lányok?
Figyelt kérdés
Mármint hogy ronda,jóképű így értenem mert nem sok önbizalmam van és kíváncsi vagyok hogy ezt idegenek hogy látják linkelni nem enged ezért írjátok be facebookba hogy: Pakai Ádám
Profilképemem egyedül vagyok és állok
#lány #hogy nézek ki?
2014. febr. 17. 19:09
3/10 anonim válasza:
Átlagos..talán ha ismernélek és kiderülne rólad h jófej vagy meg tök rendes és egy hullámhosszon is lennénk talán járnék veled.:D
4/10 anonim válasza:
Képzelem milyen lehetsz, a vírusirtó nem engedi betölteni :))
5/10 anonim válasza:
Cuki vagy! :) Jóképű majd még 1-2 év múlva, ha nagyobb leszel.
7/10 A kérdező kommentje:
:DDD 4-es ez nagy volt :D amúgy nem hirdetem magam csak tényleg kíváncsi vagyok a véleményekre :) ja és köszi a kommenteket :)
2014. febr. 17. 20:58
8/10 anonim válasza:
Helyes vagy. :) Eléggé hasonlítasz FanMadeMaker-re. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igen? Az jó :D egyébként akik válaszolnak hány évesek? Pl te aki utoljára válaszoltal mennyi idős vagy? :)
2014. júl. 29. 21:03
10/10 anonim válasza:
Én voltam az utolsó. Bocsi, hogy ilyen későn válaszolok. :D 14 vagyok. :) Te mennyi vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!