Mi jelenthet ez az álom?
Van egy barátnőm, Emese. És van az osztályomból két srác: Kevin, aki Emesének tetszik, és Ákos, aki meg nekem. Álmomban beszélgettem Kevinnel és Ákossal, nevettünk, meg minden. Aztán Kevin meghívott magához engem és Emesét, hogy aludjunk ott, és természetesen Ákos is jönne. Belementem, ez volt a pénteki nap, de nem ennek a napnak az estéjére terveztük az ottalvást. A kövezkező jelenetben egy bevásárlóközpontban vagyok, nem tudom miért, és találkozom Emesével. Ő odállít nekem egy filctollas táblával, és leírja a tervet, hogy hogy lesz Kevin barátnője. Egyszer csak megérkezik a két fiú is, de már hiába próbálom letörölni a táblát, meglátták. Az utolsó kép, amire emlékszem, hogy Kevin rám néz, egyenesen a szemembe.
Az álom után nem tudom mit higgyek. Végig Kevin tetszett, csak Emese miatt nem mertem bevallani magamnak? Mit jelenthet ez az egész? Kérlek, ne oktassatok k, meg ne sértő válaszokat írjatok, mert így is gáz a dolog... Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!