Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem, hogy senki nem ért...

Úgy érzem, hogy senki nem ért meg engem, vagyis inkább félreértenek az emberek és emiatt nagyon magányos vagyok, mert senkivel se tudok normálisan beszélgetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. febr. 13. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés,remélem megírja valaki a mit kéne tenni.
2014. febr. 13. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várom a válaszokat !
2014. febr. 13. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha irsz példát, hogy mégis miért értenek félre, vagy miért nem értenek meg,akkor talán lehet segiteni.Elõfordulhat, hogy te sok mindent másképpen látsz, másképpen gondolsz.Lehet olyan társaság között vagy,akik csak leakarnak huzni.De mégis ki az a senki?
2014. febr. 13. 22:31
 4/5 anonim válasza:
0%
Menj el pszichologushoz,hidd el segit.A leirtak alapjan depresszios vagy,de lehet tevedek.En is ereztem ilyet kamasz koromban,antidepresszans es pszichologus segitett.
2014. febr. 13. 22:33
 5/5 A kérdező kommentje:

voltam már pszichológusnál, de azt mondta hogy teljesen normális...

Amúgy ilyen támadások érnek idegenektől, pl szerintem fiú és lány között nincs barátság, az egyik fél többet érez, és erre a többi ember rávágja hogy korlátolt a gondolkodásom. Nincs bankkártyám és nem tudtam most koncertjegyet venni, amit a jegyárusítónál csak egy hónappal később lehet kapni, erre is megkapom hogy korlátolt a gondolkodásom. Sok ilyen apróságot tudnék még írni, de momentán ezek voltak.

2014. febr. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!