Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet együtt élni a...

Hogyan lehet együtt élni a fájdalommal?

Figyelt kérdés

Itt a lelkire gondolok. Mostanában nagyon rosszul érzem magam. Tudom hogy nem ebbe a kategóriába esik ez a téma, de úgy látom hogy ez a legnépszerűbb és itt talán többen elolvassák.

Aki van, vagy volt hasonló helyzetben azok véleményére vagyok kíváncsi, de szívesen fogadom másnak is az ötleteit.

2014. febr. 7. 18:42
 1/10 anonim válasza:
Nem együtt élni kell vele, hanem megszabadulni valahogyan tőle. A megszokásnál nincs gyilkosabb dolog.
2014. febr. 7. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
de miért érzed magad?Írd le
2014. febr. 7. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
ezt viszont tényleg nem ebbe a kategóriába kellett volna, az itteni emberek csak össze-vissza válaszolgatnak, lehet hogy többre mennél az emberek kat.-ban
2014. febr. 7. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
de azt sem tudjuk pontosan mi a fő problémád...kicsit bővebben esetleg?
2014. febr. 7. 18:46
 5/10 anonim válasza:
2014. febr. 7. 18:46
 6/10 anonim válasza:
Sírd ki magad aztán edzél keményen, foglalkozzál magaddal, találj valami elfoglaltságot, amibe megvalósítod magad, találkozz gyakran a barátaiddal, lépj ki a komfortzónádból, halgass zenéket, amik eufórikus állapotba hoznak, egyél sok csokit (boldogsághormon). Vedd észre, hogy minden csak rajtad múlik. Nagy akaraterő kell hozzá, de mindenen lehet változtatni.
2014. febr. 7. 18:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Úgy érzem az életem teljesen üres. Van egy férfi akivel megismerkedtem. Nagyon kedvelem, de van párja így tisztáztuk hogy kettőnk között nem lehet több. Sajnos az a típus vagyok aki hajlamos érzéseket táplálni más iránt még úgy is ha semmi sem történt kettőnk között. Elkerülni nem tudom őt. Csupán azt akarom megtudni hogy hogyan lehet együtt élni, megbékélni a fájdalommal, a fájdalmammal.
2014. febr. 7. 18:49
 8/10 Moszuke ***** válasza:

jajj ne rinyálj már.

hogyan szerethetsz valakit akit nem is ismersz?

ennyi. ez a válaszod a nagy fájdalmadra.

2014. febr. 7. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
ez többnyire hiszti amit te művelsz , saját magadat cukkolod fel idegesíted fel
2014. febr. 7. 19:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha van párja, akkor örülj neki, hogy nem jöttél össze vele. Talán tönkre akarod tenni az életét, csak azért, hogy neked egy kicsit jó legyen, aztán 3 hónap múlva meg szakítasz? Annyian vannak még, akiknek biztos nincs élettársa, de gondolom azokkal meg nem jönnél össze "valami oknál fogva".

Talán mert mindig azok a vonzók, akiknek van barátnőjük.. mi?

Azt ajánlom nézz magadba, és ne csábíts el olyat, akinek már van valakije.

2014. febr. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!